Delicacies for skin. Face skin purifying cosmetics from Rouge Bunny Rouge.

13999616163_db8f9c17f0_o-1200x741

Rengörande behandlingar för såväl ansiktet och kroppen bör vara en ständig del av din vardagliga omvårdnad. Ren och fräsch hud är definitivt ett bra tecken på hälsa, skönhet och ungdom. Om du associerar hudrengöring med en tråkig syssla är det dags att lära känna den nya kosmetikan för sminkborttagning från Rouge Bunny Rouge.

Make-up Melt Cleanser Rouge Bunny Rouge

Är det ens möjligt att ett balsam smälter smink? Det verkar faktiskt så. Rouge Bunny Rouge har tagit fram en kosmetisk produkt som tar bort smink med minsta möjliga ansträngning. Hur fungerar det? Jo, när balsamet kommer i kontakt med hudens värme börjar det smälta, utan att försvinna från hudens yta. När du har lagt till vatten blir kosmetikan till ett skum, och kan därmed ta bort vattenfasta makeup-produkter. Huden blir dessutom fräsch, rengjord, mjuk och återfuktad. Produkten innehåller massor av fantastiska ingredienser, som kokossmör, kamomill, uniflorus, eukalyptus och lavendelolja, och kan därför göra ansiktshuden mjukare och fräschare.

Hur bör man använda det rengörande balsamet från Rouge Bunny Rouge? Det kan användas både på morgonen och kvällen. Tack vare de ovan nämnda ingredienserna irriterar produkten inte, och den är 100 % säker. Produkten passar därför alla olika hudtyper. Produkten ska appliceras på torr hud och masseras in i den med lätta rörelser med fingertopparna. Resterna kan tas bort med hjälp av bomullsrondeller, pappershanddukar, eller våtservetter. Produktens riktigt stora fördel är att den kan användas istället för en toner eller spänd kosmetika.

Gentle Cleansing Water från Rouge Bunny Rouge

Detta enigmatiska namn står egentligen för micellarvätska. Det används för att rengöra huden i ansiktet från sminkrester, och för att tvätta bort vattenfast smink. En viktig egenskap är att produkten inte lämnar ett oljigt lager i ansiktet. Trots sminkborttagningen fungerar produkten också uppfräschande och svalkande. Gentle Cleansing Water innehåller inga parabener, dofter, alkohol eller tvål, och kan därför rekommenderas för alla hudtyper.

Hur applicerar man Gentle Cleansing Water? Börja med att doppa en bomullsrondell med detta micellarvatten från Rouge Bunny Rouge. Massera sedan huden i ansiktet med runda rörelser – börja i pannan och sluta vid klyftan. Gör detta två gånger för att ta bort alla rester av smink och orenheter. Du kan använda produkten på morgonen också, för att se fräsch ut och förbereda huden för smink.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Dual phase ögonsminkborttagning Bi-Facil från Lancome. Gör det själv: dual phase sminkborttagning

tor jul 23 , 2015
Dual phase liquid – vad är detta? Dual phase liquid är en kosmetisk produkt som används för sminkborttagning. Den kan förstås användas för att ta bort smink från hela ansiktet, men den används vanligtvis för att rengöra huden runt ögonen. Vad består sminkborttagningen dual phase av? Den här sortens kosmetika […]