Det bästa retinol-ansiktsserumet från Nanoil är ute nu!

Gillar du att vakna på morgonen, full av hälsa och energi? Din hud kan också kännas så, så länge du börjar behandla det med Nanoil Retinol Face Serum – den enda hudvårdsprodukten av den sorten.

Det verkar medan du sover. Det förstärker alla hudens självregenererande processer som sker under natten. Det minskar rynkor och föryngrar huden. Nanoil Retinol Face Serum erbjuder total hudförnyelse som inte bara är säker utan den är inte heller aggressiv som retinol alltid vad förut. Fortsätt läsa för att lära dig vilka effekter du kan förvänta dig av Nanoil Retinol Face Serum.

Ansiktsserum med retinol från Nanoil: Det bästa, men varför?

Retinol (mer känt som A-vitamin) kan ha flera olika former. Den gamla, som våra mammor, mormödrar och farmödrar kände till, gav gynnsamma effekter, men när den användes på fel sätt brukade man kunna få fläckig hud med fula pigmenteringsmärken. Det orsakade dessutom ofta hudirritation och rodnad. Då det främst var en aggressor snarare än ett läkande preparat gjorde den gamla formen av retinol mer skada än nytta.

Retinolet i Nanoils ansiktsserum är just nu den mest ofarliga och icke-invasiva formen av retinol som används för medicinska och förskönande egenskaper. Den utlöser ingen irritation eller rodnad. Istället uppmuntrar den hudens självförnyande processer, föryngrar och återupplivar. Det retinol som används i Nanoil lugnar dessutom huden och får epidermis att slappna av, vilket är anledningen till att huden ser så fantastisk ut när man vaknar på morgonen – precis som du känner dig efter att ha fått en lång och skön natts sömn.

Det är viktigt!

För att man ska kunna uppnå det resultat man vill ha måste koncentrationen av retinol i en specifik produkt vara tillräckligt hög. Först då kan hudcellerna omvandla det till en ofarlig och irritationsfri retinsyra.

Retinol i hudvård: Varför sägs det vara farligt?

Varför är vissa personer rädda för att använda retinol? Det är huvudsakligen på grund av den populära övertygelsen om att retinol har en negativ inverkan på huden: orsakar pigmentering, missfärgning, märken och finnar. Mycket riktigt gav retinol den effekten men det var det retinol som användes för 50 år sedan. Dagens kosmetologi och medicin är tillräckligt avancerade för att kunna utveckla en helt ofarlig form av retinol som aldrig påverkar huden negativt. Dessutom behöver den nyaste formen av retinol inte appliceras två gånger om dagen som den gjorde i dess gamla form. När man applicerar det innan man går och lägger sig släpper det långsamt ut sin potential att förbättra huden på 24 timmar. Förutom det har det bevisats att när det kombineras med C-vitamin eller uppfriskande hyaluronsyra som appliceras på morgonen, kan retinol ge dig ännu mer tillfredsställande effekter i hudvård. Det här nya retinolet gör att du kan skapa en skräddarsydd plan för hudregenerering som passar just dina behov. Nanoil erbjuder dig banbrytande retinol. Det vore synd om du inte provade det!

Ansiktsserum med retinol från Nanoil: Effekter

Dagens derivat av det gamla retinolet, som inte längre är aggressivt som dess originalform, kan förminska synligheten av hudporer och förbättra hudens motståndskraft. Om du kämpar med rynkor och hängig hud är Nanoil den produkt som borde införas i din skönhetsrutin varje kväll. Vad vinner din hud på att du använder Nanoil Retinol Face Serum?

  • regenerering
  • lenhet och glans
  • inga rynkor
  • inga märken eller orenheter
  • förnyelse och återupplivande
  • ingen akne

Ansiktsserum med retinol från Nanoil: Hur använder man det?

Det här ansiktsserumet kan användas dagligen, innan man går och lägger sig, på rengjord hud som har torkats av med toner. Följ upp med din favoritnattkräm. Nanoil Retinol Face Serum ger din hud ett effektivt stöd för att utföra alla sina självregenererande processer som endast sker under natten.

Ansiktsserum med retinol från Nanoil: Slutgiltiga kommentarer

Det finns inget annat ansiktsserum som är så effektivt och på samma gång ofarligt för huden som Nanoil Retinol Face Serum. Den här produkten tar hand om hängig hud, suddar ut fina linjer och exfolierar försiktigt döda hudceller. Retinol har en intressant funktion – ju längre det används, desto starkare blir dess effekter. Det betyder att ju längre du utsätter huden för den ofarliga formen av retinol, desto snabbare förbättras din hud sitt utseende och föryngras. En annan positiv sak med retinol är att huden inte vänjer sig vid det, därför försvinner inte effekterna ens efter några månaders regelbunden användning. Ju tidigare du gör retinol till en del av din anti-aging-behandling, desto mer vinner din hud på det.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Starka frukter! Hallon eller björnbär - vilken ansiktsolja ska man välja?

tor mar 4 , 2021
Naturliga oljor är botemedlet mot allt. Låter det som en klyscha? Visst, men resultatet är desto bättre. Förutom att vårda håret och kroppen kan oljor vara mycket bra för huden i ansiktet. Inget ansiktsserum kan mäta sig med naturliga oljor. De kan fungera som en bas för smink eller som […]