Bästa Serumet för Reaktiv Hud och Ådernät? NANOIL!

Nanoil bäst betyg anti-redness ansiktsserum

Reaktiv hud kräver försiktighet. Varför? Helt enkelt för att den är mycket tunnare och mer känslig mot externa angripare och helt ofarliga men irriterande ämnen än vad feta eller normala hudtyper är. För att lindra och skydda reaktiv hud mot reaktioner måste vi därför vara noga och välja rätt kosmetikaprodukter och behandling.

Hud med benägenhet för rodnad verkar vara ett växande bekymmer hos kvinnor och män i hela världen. Det är vanligare för de med bleka hyer och ljust hår. Men detta är inte regel utan denna hudtyp bestäms oftast av gener. Det som är intressant är att hudtypen kan förändras på grund av hormonell antikonception, mat vi äter dagligen eller väderförhållandena.

Hur kan du lindra irriterad hud och minska rodnad?

Det är också vanligt att hudtypen förändras med åldern som resultat av livsstil eller behandlingar. Tråkigt nog bidrar detta ofta till att hudproblemen förvärras. Så vad ska man göra dagligen för att behandla rosacea-hud med benägenhet för rodnad? Du kan exempelvis:

 • dricka minst 2 liter mineralvatten per dag
 • använda krämer med SPF dagligen
 • skära ner på kryddstark mat
 • endast använda milda kosmetika och rengöringsprodukter
 • använda Nanoil Anti-Redness Face Serum regelbundet

Nanoil serum mot ansiktsrodnad

Vad innehåller Nanoil Anti-Redness?

Detta lugnande ansiktsserum har visat sig vara perfekt för reaktiv hud av flera skäl. Det viktigaste är förstås ingredienserna. I Anti-Redness Face Serum finns inga onödiga fillers, alkoholämnen eller aromer. Detta serum innehåller inte massa tveksamma ämnen utan så mycket som 4 växtextrat som valts ut och kombinerats särskilt för bekymmer kring hudirritation och rodnad. Tack vare dessa naturligt framställda ingredienser, ger Nanoils ansiktsserum näring åt, lugnar, skyddar och återfuktar reaktiv hud.

Intressant nog är listan över naturligt framställda extrat längre eftersom Nanoil Anti-Redness Face Serum också innehåller en plantbaserad antioxidant som hämtats från en planta som växer i Asien. Punarnava – antioxidanten – bekämpar fria radikalar och hanterar de negativa effekterna av oxidativ stress. Detta innebär att den hindrar åldrande.

Detta unika recept för känslig hud hade inte varit komplett utan det kraftfulla extratet från kastanje-bark. Denna substans siktar in sig på blodkärlens vägger och förstärker dem och ökar elasticiteten. På detta vis eliminerar och förebygger Nanoil Anti-Redness Face Serum kärlskador.

Vilka är fördelarna med användning av Nanoil Anti-Redness Face Serum?

Regelbunden användning av Nanoils ansiktsserum för reaktiv hud ger massor av fördelar. När du väl börjat applicera serumet på daglig basis, kommer det:

 • göra huden mindre reaktiv mot externa faktorer
 • lindra hudirritation
 • stärka kärlens väggar
 • reducera ådernät
 • förfina hudens textur
 • ge skydd
 • fördröja hudens åldrande

Nanoil serum erbjuder en bredd av fördelar som siktar in sig på flera hudproblem samtidigt.

Är Nanoil Anti-Redness Face Serum skapat enbart för känslig hud?

Om vi ser över ingredienserna och analyserar effekterna på huden visar det sig tydligt att Nanoil Anti-Redness Face Serum inte bara är utformat för känslig hud. Det fungerar på alla hudtyper på grund av dess mildhet och stora urval av näringsämnen. Därför kan alla introducera Nanoil Anti-Redness serum i sina hudvårdsrutiner.

Det är också värt att notera att Nanoils ansiktsserum är vattenbaserat och inte oljebaserat, vilket är ännu ett skäl varför det är perfekt för alla hudtyper. Det är lätt och penetrerar fort utan att lämna efter sig en fet och oljig känsla på ansiktet. Detta innebär också att Nanoil serum kan appliceras flera gånger om dagen. Och applicering är busenkel. Eftersom produkten kommer med en dropper kan du applicera serumet direkt från flaskan.

Det är viktigt att inte hoppa över nacken och bröstområdet, särskilt med tanke på att flaskan innehåller stor volym. Om du gör detta ger du näring till alla hudområden som är exponerade mot solljus och externa angripare.

Om du vill lära dig mer om Nanoil Anti-Redness Face Serum eller beställa det, besök nanoil.se.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Nanoil Vit.C Ansiktsserum: Ljus hud utan pigmenteringsfläckar!

mån jan 7 , 2019
Har du lagt märke till solfläckar, fina linjer och ojämn hudton på din hud? Ser ditt ansikte blekt och trött ut? Ge liv åt det igen! Att ta steget till att prova ett C-vitaminserum räcker för att radera alla fläckar som stör dig. Men kommer vilket C-vitaminserum som helst att […]
rekommenderat C-vitamin ansiktsserum Nanoil