Algae Micellar Shampoo av Nanoil: Marin rengöring och vård

Om du tror att detta bara är ytterligare ett vanligt schampo så har du fel. Detta micellära schampot med alger lanserat av Nanoil ger lättare hårtvätt. starkare hpr och en känsla av fräschet. Kolla in vad detta schampot kan göra för dig och byt ut ditt gamla schampo till Nanoil Algae Micellar Shampoo. Se själv att det är värt att byta!

Nanoil micellärt schampo med alger

Att ta hand om håret börjar så fort du ska använda ett schampo. Om du rengör håret på rätt sätt utan att ta bort dess naturliga fukt avgör hur lyckade följande hårbehandlingar kommer bli. Varje hårbalsam och hårmask funkar bättre då de använda på hår som förberetts bra. Just därför är det nödvändigt att välja rätt slags schampo. Detta är något som Nanoil är väl medvetna om och därför lanserades en serie med schampon – micellära, lätta, väldigt effektiva och berikade med extra ingredienser som balsamerar håret medan det tvättas.

Nanoil schampon. Vad gör dem annorlunda?

Det finns flera anledningat till varför det är en bra idé att använda Nanoil Algae Micellar Shampoo eller något annat schampo i Nanoil Micellar serien som du anser passande för dig. 

  1. Micellär lösning – den ökande populariteten hos micellära schampon är ingen slump. Tack var dessa små molekyler (dvs micellerna) så gör Nanoil schampon håret rent på djupet och frigör det från alla orenheter och smuts samt toxiner. Det bästa är att allt detta är möjlgit utan att håret blir torrt eller irritation på hårbotten som annars är falet med starka rengörare.
  2. Balsamering under schamponering – tillägget av näringsämnen som förses i en så hög koncentration är en nyhet för schampon. De vegatabiliska oljorna och vitaminerna i listan på flaskans etikett kommer inte i spårmängder för alla schampon av Nanoil är formulerade med stora mängder av ämnen som har kraften att verka inuti håret där de ger näring, frukt och styrka.
Nanoil schampo med alger

Marina alger i Nanoil schampot

En av de mest intressanta ingredienser osm används i denna hårvårds produktserien av Nanoil (dvs schampon, balsam, masker) extrakt från Nori alger. Dessa små alger är inte bara källan till värdefulla näringsämnen utan blockerar även naturligt håret från UV och skyddar det mot UVA/UVB.

Tack vare denna ingrediensen så tjänar Nanoil Algae Micellar Shampoo sitt syfte när det gäller att ta hand om hår som behöver skyddas eftersom schampot:

  • funkar som en sköld mot solljus och fria radikaler.
  • minskar skador på håret.
  • återställer motståndskraft och glans.
  • tar bort hudirritationer.
  • reparerar och förstärker håret.

Nanoil micellärt schampo med alger

Efter man tittat på ingredienserna och effekterna som Nanoil Algae Micellar Shampoo har att ge så är det lätt att förstå påståendet om att denna produkten är utformad för krävande hår. Tack vare micellerna så verkar detta schampot bättre än andra liknande produkter och med algerna så balsamerar det dessutom håret under tvätt. En intressant sak är att detta schampot även innehåller ricinolja som är antibakteriell och som ser till att hårbotten blir omhändetagen. Detta är ett enkelt recept som ger en hårbotten utan irritationer och hår som renas på djupet utan överflödig talg eller mjäll.

Om du inte är säker på att Nanoil schampot med marina alger och miceller är rätt val för dig, kolla in recensionerna – tusentals kvinnor runt om i världen litar på Nanoil. Dessa kvinnor har redan uppdaterat sin dagliga hårvård och börjat förbättra sina hår under schamponeringen. Det kan du också göra!

Nästa artikel

Så här kommer du igång med håroljning

lör feb 14 , 2015
Ta steget in i sköna skötselritualen med håroljning och tack vare den ökar du fuktighetsnivån, bygger upp och stärker håret och låser in fukten. Håret kommer att bli märkbart friskare och tåligare, samtidigt som det kommer att återfå sin naturliga glans. Läs vidare och lär dig de bästa sätten att […]