Dual phase ögonsminkborttagning Bi-Facil från Lancome. Gör det själv: dual phase sminkborttagning

234344828

Dual phase liquid – vad är detta?

Dual phase liquid är en kosmetisk produkt som används för sminkborttagning. Den kan förstås användas för att ta bort smink från hela ansiktet, men den används vanligtvis för att rengöra huden runt ögonen. Vad består sminkborttagningen dual phase av? Den här sortens kosmetika består av vatten, som lindrar irritation vid ögonlocket och området runt ögonen. Den består även av en oljesubstans, som tar bort smink även om det är vattenfast, och som återfuktar ansiktets hud. Innan appliceringen rekommenderas det att du skakar förpackningen för att låta dessa två delar kombineras, eftersom de förvaras separat när produkten inte används.

Är det möjligt att tillverka sin egen dual phase sminkborttagning hemma? Ja, det går faktiskt, men du måste vara noggrann när du väljer ingredienser eftersom de måste matcha din huds behov. Du måste också vara medveten om att dual phase sminkborttagning kan orsaka irritation. Den här sortens produkt kan täppa till porer och leda till överflödig talgproduktion. Med detta i åtanke kan det vara bra att bara använda dual phase sminkborttagning för att ta bort smink runt ögonen.

Ett bra recept på hemmagjort dual phase sminkborttagning är att kombinera linfröolja, eller en annan olja, med vatten. Om du vill använda produkten på ögonen kan du även lägga till ricinolja. Häll blandningen i en flaska. Glöm inte att skaka flaskan innan appliceringen för att aktivera kosmetikans dubbelverkande funktioner.

Dual phase ögonsminkborttagning Bi-Facil från Lancome

Produkten Bi-Facil från Lancome rekommenderas förstås för ögonsminkborttagning. Denna kosmetiska produkt tar skonsamt bort alla former av smink. Bi-Facil tar även hand om vattenfast smink, är skonsam mot ögonlocken, och återfuktar och vårdar dem. Optiker har utfört tester som har visat att kosmetikan är helt säker för personer med känsliga ögon och personer som bär kontaktlinser. Bi-Facil från Lancome innehåller växtoljor med lindrande, antiseptiska, rengörande och vårdande egenskaper. Appliceringen skiljer sig inte från liknande produkter. Allt du behöver göra är att hälla ut ett par droppar av kosmetikan på en bomullsrondell. Tryck sedan den våta bomullsrondellen mot ögat och vänta lite. Sminket kommer då att lösas upp. Om du har bråttom kan du försiktigt gnugga ögonen med bomullsrondellen. Dina ögonlock kommer att bli rena och fräscha.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Nanoil hårinpackning med alger: Den marina kraften i hårvård

lör dec 6 , 2014
Ditt hår behöver stöd. Varje dag kan det förlora fukt och bli svagare. Om du inte tar professionell hjälp – Nanoil Algae Hair Mask ger dig väsentlig hjälp i daglig hårvård. Det här är det bästa du kan ge ditt trötta hår. Ta reda på hur Nanoils hårinpackning med havsalger […]