Återfuktande foundation Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 från La Prairie
av VIERGE
| 759 visningar

1258142_fpx-tif

Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 från La Prairie ger dig en matt makeup-yta och ger ansiktet ett naturligt utseende. Den skapar ingen maskliknande effekt, framhäver inte rynkor, och gör inte torra, exfolierade hudceller mer synliga. La Prairies kosmetiska produkt kan dessutom kamouflera alla imperfektioner, till exempel pigmentmärken, mörka cirklar under ögonen och brustna vener, för att bara nämna några. Denna kosmetiska produkt innehåller dessutom silikon, vilket gör att talgproduktionen minskar drastiskt och att huden i ansiktet får en jämn hudton. Silikon försvårar dock applikationen av foundation. Eftersom konsistensen är ganska tjock måste man arbeta lite med sin foundation vid applicering, för att få en slags elastisk klick.

Själva lösningen i Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 från La Prairie är ganska intressant. Denna foundation har upplivande egenskaper, vilket minskar ansiktshudens trötthet. Denna lösning ökar också produktionen av kollagen och gör huden fastare. Den andra ingrediensen, kaviar, gör huden mer elastisk, och vårdar och återfuktar samtidigt huden.

Innan användning rekommenderas det att du skakar burken ordentligt. Sedan bör du applicera Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 från La Prairie tills du uppnått den önskade effekten och täckningen. För att detta ska ske behöver du noga jämna ut kosmetikan i ansiktet. Om du vill använda La Prairies produkt som en concealer kan du applicera den med hjälp av den medföljande borsten.

Denna foundation från kosmetikamärket La Prairie säljs i en mycket innovativ burk. En liten borste är fäst vid basen, och den fungerar som en applikator. Vissa kvinnor kan uppleva att det är svårt att hålla den stadigt i handen, eftersom den är ganska kort och osmidig att hålla. Burken stängs med en hake. En förpackning innehåller 30 ml. Burken är transparent och basen och korken, med en spegel, är silverfärgade. Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 från La Prairie finns i 10 olika nyanser, till exempel beige med guldfärgade och honungsfärgade pigment, elfenben, kaffe, och hudfärgat med rosa element.