Nanoil. Den koncentrerade kraften i naturliga håroljor

Hårvård kan vara trevligt, enkelt och effektivt. Håroljorna Nanoil är det bästa beviset på att naturliga ingredienser bär på stor kraft. Omfamna den kraften och försegla den i en elegant flaska. På så sätt får man en produkt som Nanoil: lyxig och full av naturliga ingredienser med slående effekter.

Trenden med håroljor kommer inte från ingenstans. Fler och fler kvinnor söker sig till naturliga oljor för att vårda håret i vardagen. De följer de asiatiska kvinnornas exempel. Traditionen med olja för håret kommer ursprungligen från Indien, där oljor används för att återfukta håret, förhindra uttorkning, och skydda mot de skadliga solstrålarna som det varma klimatet innebär.

Numera är alla medvetna om den otroliga potentialen i olja. Därför är det inte konstigt att kosmetikatillverkare bestämt sig för att använda olja i sina produkter. Vilka egenskaper kan olja erbjuda? Jo, om olja regelbundet appliceras i hårbotten kan den göra underverk: den återfuktar, åtgärdar näringsbrist, skyddar mot skadliga ämnen, stärker från rötterna till topparna, förhindrar kluvna ändar, motverkar håravfall, främjar hårets tillväxt, och kan till och med motverka problem som mjäll, oljig hårbotten, och statiskt hår. Det här är ett av få flerfunktionella ämnen som vi hittar i naturen.

nanoil
nanoil.se

NANOIL – nyckeln till vackert hår

Nanoil är oljor för hår med olika porositet, vilket är en nyhet på den kosmetiska marknaden. Produkten baseras inte på syntetiska ingredienser med namn som ingen kan förstå. Innovationen ligger i noggrant utvalda oljor som matchar hårets porositet. Nanoil består av vegetabiliska oljor som innehåller viktiga näringsämnen och många värdefulla skyddande ingredienser. Det finns ingen annan produkt som hanterar hårvård på ett så precist sätt. De tre oljorna Nanoil är lösningen på hårets behov, oavsett vilken porositet det har. De kräver oljor med olika fettsyror.

Viktigt att veta!

Hårets porositet syftar på hårets skador, vilket avgörs baserat på hur den yttre strukturen ser ut. Friskt hår har täta lager som överlappar varandra och låg porositet. Skadat hår har små hål och hög porositet. Mellan dessa två tillstånd hittar vi försvagat hår med en mellannivå av porositet.

Varje hårtyp kräver en särskild slags omvårdnad, olika komponenter, och mer eller mindre ansträngning. Därför är oljor den bästa sortens behandling som du själv kan genomgå på hemmaplan. Hår som är svårt att styla kommer uppskatta lättare oljor. Mycket skadat hår behöver repareras, gärna med hjälp av varm olja. Problem med mjäll kan enkelt lösas genom att använda olja som reglerar hårbottens funktioner. Allt detta och mycket mer kan uppnås med hjälp av Nanoil.

Hur fungerar de naturliga oljorna i Nanoil?

Nanoilseriens olika oljor har en framgång som beror på de noggrant utvalda naturliga oljorna och smören, som har berikats med nödvändiga tillskott. De baseras på en noggrann analys av det mänskliga hårets struktur. Effektiv vård börjar redan i hårbotten. Det är ett välkänt faktum att yttre skydd för håret också är viktigt. Allt detta kan uppnås med hjälp av Nanoil. Produkten löser problemet med hårets dåliga skick istället för att bara kamouflera det, vilket är mycket bättre än många andra hårvårdsprodukter.

NANOIL FÖR HÅR MED LÅG POROSITET är en perfekt lösning för personer med hår som ofta är rakt, tungt och svårt att styla (t.ex. omöjligt att locka), som utsatts för solens skadliga strålar, och för höga temperaturer. Oljan består av:

 • cederolja som normaliserar hårbottens pH-värde och talgkörtlarnas produktion
 • kokosolja som skyddar hårets fibrer
 • arganolja som erbjuder ett termiskt skydd och har antioxiderande egenskaper
 • ricinolja – främjar hårets tillväxt och bevarar dess färg
 • sheasmör som förhindrar uttorkning
 • olja från passionsfrukt som saktar ned åldrandeprocessen i cellerna
 • babassusmör som underlättar borstning och styling utan att belasta håret
 • monoiolja som skyddar håret mot skador
 • cupuaçusmör vars egenskaper ökar hårets motståndskraft och tålighet.

NANOIL FÖR HÅR MED HÖG POROSITET fungerar bra när du behöver ge skadat, skört, kluvet, uttorkat, och statiskt hår nytt liv. Oljan består av:

 • sötmandelolja som gör håret mjukare och motverkar skörhet
 • arganolja som reparerar brister i hårets struktur
 • nattljusolja som förbättrar hårbottens skick och förhindrar uttorkning
 • arganolja som hindrar håret från att bli statiskt och förbättrar dess utseende
 • olja från passionsfrukt som reglerar talgproduktionen
 • bomullsfröolja som behandlar kluvna ändar.

NANOIL FÖR HÅR MED MELLANHÖG POROSITET är till för kvinnor vars hår ställer till med problem, ofta blir skört, och som klyvs. Hårets tillstånd försämras, och blir därmed svårt att kontrollera. Produkten innehåller:

 • macademiaolja som ger håret glans, motståndskraft och som vårdar
 • arganolja som skyddar mot höga temperaturer
 • marulaolja som stärker hårets naturligt skyddande lager och som återfuktar
 • jojobaolja som reglerar talgproduktionen och motverkar mjäll
 • olja från passionsfrukt som förhindrar statiskt hår och gör håret mjukare,
 • kokosolja som skyddar hårets toppar

Förutom de många naturliga oljorna innehåller Nanoil också två värdefulla ingredienser: Kerastim som motverkar håravfall och Baicapil som stimulerar hårets tillväxt. Dessutom innehåller den vitaminer som är viktiga för håret (stärkande vitamin A och antioxiderande vitamin E), silke, UV-skydd, panthenol, keratin och lanolin, som gör håret mjukare.

Vårda håret på ditt eget sätt!

Hårvård med Nanoil är problemfritt och tar inte lång tid. Det här är den enda oljan som kan appliceras på flera sätt. Till skillnad från andra hårvårdsprodukter kan vi applicera Nanoil i håret och/eller hårbotten som vi vill, när vi än behöver det. Glöm dock inte att regelbunden applicering är mycket viktigt för att få ett långvarigt och synligt resultat. Nanoil kan användas:

 • i torrt eller fuktigt hår från mitten och neråt,
 • endast i hårbotten,
 • som primer innan styling,
 • under natten, för att ge håret nytt liv från djupet,
 • flera gånger om dagen, som en slags sprej,
 • som ett tillskott eller en slags kräm,
 • ett par minuter eller timmar innan du tvättar håret med schampo.

 

18 Comments “Nanoil. Den koncentrerade kraften i naturliga håroljor”

 1. Lisa

  Jag började olja mitt hår för några månader sedan och blev helt förälskad i den här metoden för hårvård! Mitt hår har aldrig sett bättre ut

  Svara
  • Jasmine

   Samma här! Jag har provat massor av olika oljor, inklusive amla, oljor av loreal, kerastas, linfröolja …. för närvarande använder jag nanoil för medium porositetshår och det fungerar faktiskt bäst

   Svara
 2. marie_31

  Jag har inte använt nanoil än men snart kommer jag att få slut på redken och jag kommer definitivt att beställa nanoil

  Svara
 3. AnnJ

  Mitt hår älskar avokadoolja, så jag är villig att prova denna oljeblandning

  Svara
 4. Alexia

  För mig är den bästa macadamia! Jag har använt det i några månader nu och håret ser mycket bättre ut

  Svara
 5. Jessica_93

  Denna olja är lite dyr

  Svara
  • m83

   Du kan inte köpa hög kvalitet för småpengar. Sammansättningen består av några mycket bra oljor, om du vill köpa dem separat, skulle det vara mycket dyrare

   Svara
  • K.J.

   Det kan tyckas dyrt först men flaskan håller mycket länge och produkten ger fantastiska resultat så jag tycker att det är värt pengarna

   Svara
 6. Franciska H

  Jag har använt linfröolja i flera månader och det fungerade väldigt bra först men senare diskuterade jag att det ger ännu bättre resultat tillsammans med andra oljor

  Svara
 7. rosa27

  Jag har läst så mycket om hårbehandling med kokosolja som jag äntligen bestämde mig för att prova. Tyvärr var det en stor besvikelse. Tydligen är hårolja inte för alla.

  Svara
  • angelica

   Naturligtvis är det för alla eftersom det är de bästa metoderna för hårvård men det viktigaste är att bestämma din hårtyp och matcha den korrekta oljan. Således om kokosnötolja inte fungerade för dig så kanske du har högt porositetshår och i det här fallet kan du prova linfröolja eller avokadoolja.

   Svara
   • Petra

    Jag anser att användandet av en olja aldrig kommer att vara lika effektiv som att använda en blandning av oljor. Identifiera din hårtyp först och välj en av nanoilhåroljorna så får du en blandning av utmärkta oljor och några mer fördelaktiga ingredienser

    Svara
 8. Cassiandra

  När mitt hår började falla av började jag använda ricinolja men appliceringen var väldigt irriterande eftersom oljan är mycket tjock. Det var lite lättare att applicera det på vått hår, men det är ändå inte lätt eller trevligt.

  Svara
  • inte_jag

   Jag lyckades applicera den på torrt hår efter att ha värmt upp det men jag behövde inte ta itu med det för länge eftersom min hårstylist rekommenderade nanoil. Nu kan jag se att mitt hår blir starkare och tjockare.

   Svara
 9. Nanne

  Det är något för mig! Mitt hår har blivit tunnare nyligen och det ser inte bra ut alls. Jag måste definitivt prova hårolja med denna olja

  Svara
 10. nicky.d

  Jag är inte hellt säker på vad som är mitt hår när det gäller porositeten, jag hade gjort vattentestet och det med mjöl men resultatet var helt motsatt. Jag kan bara inte bestämma porositetstypen 😐

  Svara
  • Linda

   Jag tog en snabb titt på nanoilwebbplatsen, av ren nyfikenhet. Jag hittade ett snabbt och enkelt porositetstest där. Det verkar vara tillförlitligt

   Svara
 11. @nn

  Jag lämnar kommentarer mycket sällan men den här gången kan jag bara inte hålla mig – för mig är denna kosmetikan bara lysande! Efter några veckor av hårinoljning har mitt hår slutat falla av! Jag fortsätter behandlingen och jag kan se många babyhår som går längs hårlinjen och vid öronen. Jag rekommenderar starkt denna produkt

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Vad är ansiktstvätt med OCM?

tis dec 10 , 2019
OCM, som står för ”oil cleansing method”, är en metod där man rengör ansiktet med oljor som löser upp andra oljor. Oljorna rengör ansiktet från smuts och smink, men till skillnad från rengörande gel påverkar oljan inte hudens naturliga hydrolipida lager. Är det värt att testa OCM? Vad blir resultatet? […]