Återfuktande vätska för oljig hud – Pure Focus Fluid från Lancome

_9722092

Hur tar man hand om oljig hud?

För att kunna ta hand om oljig hud måste man först lära sig vad som kännetecknar den här hudtypen, och hur den fungerar. Det lättaste sättet att känna igen en oljig hud är genom att titta på hur ofta T-zonen (pannan, näsan, hakan) blir oljig. Den här hudtypen är dessutom extra sårbar för akne, pormaskar och andra hudproblem. Vad beror det på? Jo, talgkörtlarna producerar för mycket talg när man har oljig hud. Under en vanlig dag täcks hela ansiktet av föroreningar, smuts och damm. Om vi kombinerar detta med stora mängder talg skapar vi en perfekt yta för att bakterier ska kunna föröka sig. Detta leder till akne, pormaskar och igentäppta porer. När det gäller extrema fall av hudsjukdomar eller när du negligerat huden för mycket är det nästan obligatoriskt med ett möte hos dermatologen.

För att undvika obehagliga överraskningar i ansiktet rekommenderas det att du använder rengörande kosmetika, och produkter som reducerar produktionen av överflödigt talg. Vi kan använda en återfuktande vätska från Lancome för att göra detta: Pure Focus Fluid.

Pure Focus Fluid från Lancome

Det kanske verkar som en galen idé att återfukta oljig hud. Personer som har den här hudtypen ska absolut undvika tung och tjock kosmetika, och produkter som innehåller oljor. Det räcker med lätta produkter för att återfukta ansiktshuden. Pure Focus Fluid från Lancome kämpar, trots sin återfuktande egenskap, mot de imperfektioner som kännetecknar oljig hud. Vad innebär det? Jo, att denna vätska kan begränsa talgproduktionen och göra huden matt och lysande, samtidigt som den begränsar bakteriebildningen. Produkten gör huden fräschare, mjukare, och jämnar ut hudtonen.

Pure Focus Fluid från Lancome säljs i flaskor om 50 ml vardera. Flaskan har en pump som gör att användaren kan distribuera produkten på ett smidigt sätt. Vi får bara den mängd vi faktiskt behöver för en applicering. Sist men inte minst kan vi även nämna att Pure Focus Fluid från Lancome har testats dermatologiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Din hemmagjorda solskyddskräm

fre sep 25 , 2015
Solstrålning är inte alltid riskfri. Det stämmer att vi producerar D-vitamin när vi solar, vilket är nödvändigt för att skydda den mänskliga kroppen från sjukdomar. Om vi däremot exponeras för mycket för solen kan vi drabbas hårt av solbränna. Hur undviker man detta? I många fall räcker det med att […]