Solkysst sminkning med UV Protective Liquid Foundation från Shiseido

Shiseido-Sonnenmakeup-Suncare

UV Protective Liquid Foundation från Shiseido

Makeup-foundation från Shiseido är avsedd för blandad, normal och torr hud – den går hand i hand med dessa hudtyper. UV Protective Liquid Foundation ger en matt yta och täcker imperfektioner i ansiktets hud. Denna kosmetika har dessutom ett ganska högt solskydd och UV-filter, nämligen SPF 30. Även om kosmetikan kännetecknas av sin vätskeliknande konsistens är det inte svårt att applicera den. Shiseidos foundation varar länge och är motståndskraftig mot både svett, talg och vatten. Den vätskeliknande lösningen skyddar även ansiktets hud mot de skadliga effekter som solstrålar kan ge, mot uttorkning, och mot generella externa skador. Att applicera UV Protective Liquid Foundation är en barnlek, eftersom du enkelt kan göra det med fingrarna, en platt sminkborste eller med den sminksvamp som medföljer. Kosmetikan finns i tre olika nyanser: medium beige, medium ivory och dark ivory. En förpackning UV Protective Liquid Foundation innehåller 30 ml, och säljs i en liten kartong. När vi öppnar lådan kan vi förvånansvärt nog hitta ytterligare en liten kartong, som innehåller den tidigare nämnda sminksvampen. Precis som förpackningen antyder är UV Protective Liquid Foundation ganska liten, och får därför enkelt plats i alla sminkväskor eller necessärer. Hur applicerar man Shiseidos foundation? Först och främst är det viktigt att rengöra och återfukta huden i förväg. Kosmetikan kan appliceras på både fuktig och torr hud. Du bör börja appliceringen från mitten av ansiktet, och jobba dig utåt.

Sammanfattning

Vad är fördelarna och nackdelarna med UV Protective Liquid Foundation från Shiseido? Produkten är definitivt mycket lätt, och nästan omöjlig att känna när man bär den. Huden känns alltså inte nertyngd. Produkten är lätt att applicera, försvinner inte under dagen, och är ganska bra på att täcka imperfektioner i huden. Denna foundation kan dessutom täcka mindre skönhetsfel, blåmärken och brustna vener. Den kosmetiska produkten matchar dessutom hudtonen, skapar ingen maskliknande effekt, och resulterar inte i några fläckar eller utsuddade märken. Å andra sidan kan själva pumpen vara opraktisk eftersom den har en tendens att bli smutsig. Produkten slutar inte rinna ut automatiskt, och vi tvingas därför slösa med produkten. På samma sätt absorberar den medföljande sminksvampen alldeles för mycket av produkten, och därför är detta inte den bästa applikatorn. Det rekommenderas istället att du använder fingrarna eller en sminkborste.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Återfuktande vätska för oljig hud – Pure Focus Fluid från Lancome

tor jul 23 , 2020
Hur tar man hand om oljig hud? För att kunna ta hand om oljig hud måste man först lära sig vad som kännetecknar den här hudtypen, och hur den fungerar. Det lättaste sättet att känna igen en oljig hud är genom att titta på hur ofta T-zonen (pannan, näsan, hakan) […]