Återfukta huden med Dermedic Tolerans.

Kremy do twarzy DERMEDIC NORMACNE PREVENTI, MATUJĄCY KREM NA DZIEŃ, 55g

Vi är utan tvekan medvetna om hur viktigt det är att återfukta kroppen. Vatten ger liv. Trots det vet inte alla hur man återfuktar kroppen ordentligt. Generellt sett kan återfuktning av kroppen ske via två vägar, insidan och utsidan. Att dricka vatten tillhör förstås den första kategorin, medan kosmetiska produkter som Dermedic Tolerans tillhör den andra kategorin.

Dermedic Tolerans är anpassad för vård av mycket känslig hud. Den här sortens hud kännetecknas av överkänslighet mot många faktorer, som väderomslag, stress, konsumtion av särskilda ämnen, användning av dålig kosmetika, och intag av medicin. Mycket känslig hud kan vara överaktiv, vilket kan leda till rödhet, hårdhet, torrhet, hudavlagring, och inflammationer.

Kollektionen Dermedic Tolerans består av sex olika produkter, nämligen en gel för ansiktsrengöring, en skonsam rengöringslotion, en återfuktande dagkräm, en vårdande nattkräm, en mjuk antirynkkräm, och en kräm för ögonlocken och området under ögonen. Trots att alla dessa produkter har olika syften har de en sak gemensamt. Dermedic Tolerans är hypoallergent, vilket innebär att produkterna inte orsakar irritationer. Det är värt att nämna att vissa av dessa produkter innehåller tvål. Dermedic Tolerans återfuktar, lindrar, förbättrar hudens fasthet, och minskar irritationer. Tack vare den lätta konsistensen är produkterna lätta att applicera och absorberas snabbt. Kollektionen berikas av E-vitamin, panthenol, glycerin och mandelolja, för att bara nämna några ingredienser.

Alla sex produkter från Dermedic Tolerans säljs i ekologiska förpackningar. Förpackningarna har dessutom designats på ett sätt som hindrar orenheter och bakterier att tränga in. Därför har förpackningarna en pump för distribution. Inga av flaskorna innehåller metall.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Sommarens skydd – makeup-bas och SPF 50 från Mac: Prep + Prime Face Protect

tor jul 23 , 2015
Sommaren är snart här! Det är hög tid att vi tar hand om huden i ansiktet och förbereder den för solstrålarnas varma välkomnande. Hur gör vi detta? Jo, allt du behöver är en makeup-bas med ett högt solskyddsfilter. Det du söker finns lyckligtvis i Prep + Prime Face Protect SPF […]