Kolla in de 5 Bästa Ansiktsserumen för Rosacea-Benägen Hud

Letar du efter ett ansiktsserum som motverkar rodnad och ådernät? Du har kommit rätt! Här är den senaste listan över de bästa rodnadsreducerande ansiktsserumen som rekommenderas av hudspecialister och konsumenter över hela världen. Alla hudvårdsprodukter nedan har skapats med de bästa ingredienserna och har bevisats leverera snabba resultat.

LÄS VIDARE FÖR ATT SE DE 5 BÄSTA ANSIKTSSERUMEN TILL ROSACEA-BENÄGEN HUD

Varför behöver din hud ett ansiktsserum?

Vissa personer ser ansiktsserumet som en dyr och onödig hudprodukt. När det kommer till priset kan vi direkt säga att det finns både väldigt dyra och väldigt budgetvänliga ansiktsserum som du kan välja mellan. Självklart ger vissa bättre resultat än andra, men i allmänhet är det bättre att använda ett ansiktsserum än inte alls.

Tro det eller ej, men alla hudtyper behöver ett ansiktsserum – detta säger specialisterna. De beskriver ansiktsserum som en kosmetikaprodukt som riktar in sig på en alldeles särskilt uppgift. Vad innebär detta? Ansiktsserum har förmågan att penetrera epidermis, vilket betyder att det når djupare än andra hudvårdsprodukter och kan sikta in sig på och hantera alla slags hudbesvär. Genom att arbeta inifrån förbättrar ansiktsserum hudens tillstånd och gör den snyggare.

Dessutom innehåller de flesta topp-ansiktsserum bara några få ingredienser. Detta innebär inte att de saknar effektivitet. Faktum är att det begränsade antalet ingredienser säkerställer bättre effekt eftersom varje ingrediens har en unik roll. Varje komponent siktar in sig på specifika problem. Slutligen finns det tusentals olika ansiktsserum på marknaden, vilket ger dig möjligheten att välja det som lämpar sig absolut bäst till just din hudtyp.

Kriterier att följa för att hitta det bästa ansiktsserumet

  • ingredienser – detta är det viktigaste kriteriet av alla. Den här gången gör vi jobbet åt dig och väljer bara ut de bästa och säkraste blandningarna som är fria från silikoner, parabener, preserveringsmedel och alkohol.
  • recensioner – kolla alltid om produkten du planerar att köpa har fått bra betyg och om det passar många användare.
  • pris – vi rekommenderar att du kolla hur mycket produkt du får i flaskan. Det händer ofta att ett litet serum kostar dubbelt så mycket som dess större konkurrenter. Så om du är varsamt med pengar – kolla alltid storleken på serumet du vill köpa.

5 bästa ansiktsserumen för rosacea-benägen hud

1. Nanoil, Anti-Redness Face Serum

Nanoil, Anti-Redness Face Serum
mer information: wwww.nanoil.se

Nanoil och deras Anti-Redness Face Serum verkar just nu vara det mest populära ansiktsserumet som hanterar rodnad i ansiktet och ådernät. Och detta är inte särskilt överraskande när man analyserar formeln. Huvudingrediensen är vatten och blandningen är en kombination av fyra växtbaserade ingredienser: hästkastanjextrakt, lindextrakt, Boerhavia Diffusa rotextrakt och cypresskotteextrakt. Detta är skälet till att serumet ger snabba och långvariga resultat. Vilka resultat?

Först och främst kan du förvänta dig att serumet reducerar kapillärer och ger hyn ett hälsosammare utseende. För det andra lindrar Anti-Redness Face Serum alla typer av irritationer och dämpar inflammationer. Ett annat plus är den superlätta texturen som absorberas av huden på några sekunder, utan att lämna efter sig en beläggning på ansiktet. Sist men inte minst – förhållandet mellan pris och storlek är väldigt bra. Nanoil ger dig ett 50 ml serum för ett riktigt konkurrenskraftigt pris.

Vårt betyg på Nanoil serum: 10/10

2. The Ordinary, Ascorbyl Glucoside Solution 12% Vitamin C

The Ordinary är känt för sin fantastiska kollektion av hudvårdsprodukter. Deras sortiment inkluderar flera ansiktsserum och nästan alla har nått stor popularitet, som Ascorbyl Glucoside Solution 12% Vitamin C som tillägnats couperose och akne-benägen hy (rosacea exempelvis).

När vi tittar närmre på receptet – och namnet på serumet – blir det tydligt att att askorbylglukosid, som är ett Vitamin C-derivat, är nyckelingrediensen som ansvarar för flera saker. Först och främst har det som uppgift att ljusa upp pigmentfläckar och begränsa uppkomsten av synliga blodkärl. På detta viset jämnar hudtonen ut. Vissa användare påpekar att man inte bör använda andra vitamin C-produkter på en hudreaktion om du använder The Ordinarys serum. Oavsett – vitamin C gör hyn ljusare och mer strålande.

Vårt betyg på The Ordinary serum: 9/10

3. Lierac Rosilogie, Persistent Redness Neutralizing Double Concentrate

Du behöver inte läsa instruktionerna för att inse att denna produkt ger dig hela två ansiktsserum i en enda flaska. Detta är en innovativ lösning, visst? Dagsserumet ger skydd och ökar hudens resistens mot irriterande ämnen. Nattserumet ansvarar för att reparera och lindra huden. Detta innebär att du måste komma ihåg att använda serumet två gånger om dagen.

Intressant nog marknadsförs Lierac Rosilogie, Persistent Redness Neutralizing Double Concentrate som en produkt som kan eliminera alla typer av ansiktsrodnader. Dessutom sägs det göra huden mindre reaktiv, vilket återigen reducerar risken för rodnad. Tyvärr är denna kosmetikaprodukt svår att hitta, och även om du hittar den måste du betala ganska mycket för denna 30 ml dubbelflaska.

Vårt betyg på Lierac serum: 8,5/10

4. Origins, Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum

Här är ännu ett rodnadsmotverkande ansiktsserum som du inte får missa. Origins och deras Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum är en erkänd hudvårdsprodukt. Varför har det så bra rykte? Främst eftersom receptet består av väldigt spännande ingredienser. En av dem är reishi-svampar som reparerar och lindrar irriterad hud.

Ju längre du använder serumet, desto mindre benägen blir din hud att reagera mot irriterande ämnen och yttre faktorer. Hudens utseende förbättras men blir också hälsosammare generellt sett. Vid regelbunden användning kan serumet reducera besvär med synliga ådror i ansiktet. De dåliga nyheterna är att de flesta skulle dra sig från att kalla Mega-Mushroom Skin Relief Advanced Face Serum en budgetvänlig hudvårdsprodukt. Faktum är att detta är det dyraste serumet på vår lista.

Vårt betyg på Origins serum: 8/10

5. Pharmaceris N C-Capilix, 1200 mg Vitamin C

Det går inte att förneka – ingredienslistan i detta serum är imponerande. Pharmaceris N C-Capilix innehåller vitamin C, E, sojabönolja och avokadoolja. Precis som andra rodnadsmotverkande serum på denna lista, är Pharmaceris N C-Capilix fritt från oönskade parabener och silikon. Formen av vitamin C är icke-irriterande och det gillar vi med denna produkt.

Serumet eliminerar missfärgning och förhindrar uppkomst av fläckar. Pharmaceris N C-Capilix underhåller dessutom melaninet och stimulerar kollagensyntesen, vilket innebär att serumet hanterar flera uppgifter. Nackdelen är att det tar lite tid för produkten att absorberas av huden. Vissa användare klagar också över att produkten lämnar efter sig en oljig beläggning på ansiktet. Serumet är dock prisvänligt.

Vårt betyg på Pharmaceris serum: 7,5/10

Nästa artikel

Med Nanobrow Eyebrow Styling Soap Kommer Dina Ögonbryn Alltid Se Snygga Ut!

sön jan 23 , 2022
Har du glesa och osynliga ögonbryn, eller är de kanske tjocka och spretiga? Med Nanobrow Nanobrow Eyebrow Styling Soap ser dina ögonbryn alltid perfekta ut. Den gelaktiga tvålen håller i 24 timmar, är lätt att applicera och kräver inget vatten. Den täcker varenda hårstrå och dubblerar dess volym. Läs varför […]
Nanobrow Eyebrow Styling Soap