De Bästa Ögonbrynspennorna – Möt Våra TOPP 7 Val!

Vilken ögonbrynspenna ska man välja? Möt våra TOPP 7 val av de bästa ögonbrynspennorna och kolla in vilka produkter som rekommenderas mest.

1. NANOBROW Nanobrow Microblading Pen

permanent ögonbrynspenna

→ Blonde

→ Dark Blonde

→ Light Brown

→ Dark Brown

→ Espresso

Den mest populära ögonbrynspennan för att få till en microbladed look är Nanobrow Microblading Pen. Tack vare dess ultra-precisionsspets är den enkel att använda och ritar ut väldigt tunna hårliknande linjer. Du kan enkelt addera definition i alla område där dina ögonbryn är lite glesare och saknar volym. Effekterna av Nanobrows ögonbrynspenna varar hela dagen utan problem. Den microblading-inspirerade spetsen gör det otroligt enkelt att fylla i ögonbrynen och uppnå en naturlig effekt. De fem mångsidiga nyanserna låter dig enkelt välja den som passar dig bäst. Nanobrow Microblading Pen har en vegansk formula, är säker för känslig hud och fri från skadliga ingredienser. Produkten har inte testats på djur.

www.nanobrow.se

2. URBAN DECAY, Brow Blade INk Stain + Waterproof Eyebrow Pencil

Nyanser:

→ Taupe Trap

→ Brown Sugar

→ Cafe Kitty

→ Natural Nana

→ Brunette Betty

→ Gingersnap

→ Cool Cookie

→ Dark Drapes

→ Blackout

Urban Decay Brow Blade Ink Stain + Waterproof Eyebrow Pencil är en 2-i-1 ögonbrynspenna. Denna dubbelsidiga ögonbrynsprodukt har en penna på ena sidan och en utdragbar ögonbrynspensel på andra som ger ögonbrynen en microblading-look utan att du behöver genomgå en behandling på skönhetssalongen. Spetsen på den vattenfasta ögonbrynspennan fyller i större områden och adderar volym till ögonbrynen. Den är vinklad för bättre precision. Pennan skapar tunna linjer som liknar riktiga ögonbrynshår. Produkten finns i 9 nyanser. Den har en vegansk formula, innehåller inga parabener, ftalater eller sulfater, och har inte testats på djur.

3. ANASTASIA BEVERLY HILLS, Micro-Stroking Detailing Brow Pen

Nyanser:

→ Blonde

→ Caramel

→ Taupe

→ Soft brown

→ Medium Brown

→ Chocolate

→ Dark Brown

→ Granite

→ Ebony

Anastasia Beverly Hills Micro-Stroking Detailing Brow Pen är en penna med aningen tjockare spets för en naturligare effekt. Du kan enkelt skapa hårliknande linjer eller fylla i större glesa områden. Formulan är lätt, vattenfast och smetar inte. Spetsen fyller snabbt i ögonbrynen och är enkel att jobba med. Den lite större spetsen påverkar inte precisionen på linjerna. Den finns i 9 nyanser. Anastasia Beverly Hills ögonbrynspenna är vegansk, har inte testats på djur och innehåller inga skadliga ämnen. Formulan är fri från parabener, ftalater, mineraloljor, doftämnen, alkohol och talk.

4. BENEFIT, Brow Microfilling Pen

Nyanser:

→ Blonde

→ Light Brown

→ Medium Brown

→ Deep Brown

BeneFit Microfilling Pen ger 24-timmars hållbarhet. Den har en särskilt designad 3-uddig spets med 3 olika längder för snabb och naturlig makeup. Den skapar tre linjer i en strykning men är inte lika träffsäker som klassiska ögonbrynspennor med spetsig spets. Den kommer i fyra standard-nyanser som matchar de flesta ögonbrynen. Formulan är vattenfast och smetar inte.

5. MAC, Shape & Shade Brow Tint

Nyanser:

→ Fling Light Taupe Ash Blonde

→ Spiked Rich Brunette

→ Taupe Soft Taupe Blonde

→ Stud, Deep Rich Blackened Brown

Mac Shape & Shade Brow Tint ögonbrynspenna har två ändar: en är en ögonbrynspenna och den andra är en liten svamp för att blanda lös produkt som exempelvis puder. Produkten sitter på huden i flera timmar och är vattenfast och kladdfri. Spetsen är aningen tjockare och mjukare än de andra pennorna i listan. Precisionen på linjerna blir därför aningen sämre. Mac ögonbrynspenna kommer i 4 naturliga färger som passar de flesta skönhetstyperna och matchar alla ögonbrynsfärger. Formulan är fri från parabener, sulfater, aceton, ftalater och ammonia. Produkten är lämplig för känslig hud.

6. TARTE, Big Ego DIY Waterproof Eyebrow Mapping Pen

Nyanser:

Shades:

→ Taupe

→ Medium Brown

→ Dark Brown

Tarte Big Ego DIY Waterproof Eyebrow Mapping Pen är en väldigt träffsäker och vattenfast ögonbrynspenna. Formulan innehåller två viktiga ingredienser för både ögonbryn och hud: teträdolja som vårdar och konditionerar ögonbrynshåren, samt E-vitamin som levererar lenhet. Tartes ögonbrynspenna har en vattenfast och vegansk formula utan animaliska ingredienser. Den kommer med en spoolie.

7. MILK MAKEUP, Kush Triple Brow Pen

Nyanser:

→ Dub

→ Dutch

→ Haze

→ Herb

→ MJ

Milk Makeups Kush Triple Brow Pen är utrustad med en böjd, 3-uddig spets som snabbt fyller i glipor i ögonbrynen. Pennan levererar subtil pigmentering som låter dig bygga upp makeup. Formulan innehåller hampafröolja, solrosolja och aloe vera vilket gör att pennan in torkar ut huden i ögonbrynsområdet. Formulan i denna ögonbrynspenna är vattenfast, vegansk och fri från animaliska ingredienser.

Nästa artikel

Måste jag undvika palmolja i kosmetika?

tis sep 27 , 2022
Palmolja är en omtvistad ingrediens som ofta anges som en ingrediens på kosmetika. Dess status som en potentiell miljöboven orsakar stor debatt. Förstå vad det är, varför du bör undvika det, och din alternativa för att använda kosmetika som är grön både för miljön och för dig själv. Vad är […]