Att välja de bästa mascarorna. Vilka mascaror kan ge dig salongsliknande vackra och långa fransar?

Ögonfransar – ömtåliga hårstrån, som dock ger den vackraste ramen för ögonen. Samtidigt, utan ordentlig vård, förblir de nästan osynliga. Av denna anledning letar många kvinnor runt om i världen efter den perfekta mascaran. Denna ranking skapades för att skingra alla tvivel och välja en mascara som alltid kan visa sig pålitlig!

den bästa mascaran

Vad är det som gör mascara så viktig i vardagssminkning?

Mascara är en unik sminkprodukt, det råder ingen tvekan om det. Ofta kan du lämna huset utan en foundation eller en eyeliner, men det är omöjligt att ge upp mascara. Det är mascaran som låter dig definiera ögonen och få fram potentialen i din blick på bara några minuter.

Teoretiskt sett är det de vackra och långa ögonfransarna som bidrar mest till varje kvinnas utseende, så det borde inte komma som någon överraskning att de uppmärksammar dem så mycket.

Varje mascara bör ge:

  • slutligen längre fransar;
  • slutligen tjockare och mer definierade fransar;
  • fransvård tack vare formler med oljor och botaniska extrakt så att daglig smink inte påverkar fransarnas tillstånd negativt.

Det visar sig att det inte är så svårt att hitta en mascara som uppfyller alla ovan nämnda villkor. Det kräver dock ett visst engagemang.

Mascaror som uppfyller sin uppgift – TOPP 4 ranking

Så vilken mascara är värd att välja? Vilken kan ge fenomenala resultat från det första penseldraget? Det visar sig att sådana produkter finns och ingår i följande rankingen!

1. Nanolash mascara

den bästa mascaran

Varje ranking måste ha en ledare. I det här fallet fanns det bara ett alternativ – det är Nanolash mascara. Den kommer från ett välkänt och välrenommerat varumärke inom skönhetsvärlden. Det kan inte finnas några tvivel beträffande dess kvalitet.

Nanolash mascara finns att köpa i två varianter. Du kan välja mellan en förtjockande mascaraNanolash Volume Up Mascara, och det finns även en förlängande och böjande mascara, Nanolash Length & Curl Mascara. Så du kan passa mascaran efter dina behov.

Mascaran som nyligen släpptes av Nanolash har en perfekt borste. Den är välformad och tillverkad av högkvalitativt silikon. Tack vare borsten är det möjligt att applicera produkten utan att det klumpar sig och nedfläcka ögonlocken. Det är också värt att notera hållbarheten här. Nanolash mascara slits inte av eller kladdar. Med tanke på alla fakta som anges ovan är det inte konstigt att denna mascara har blivit en favorit bland kvinnor runt om i världen.

2. Lashcode Mascara

En annan produkt att tänka på när du väljer den bästa mascaran är Lashcode Mascara. Det är en förlängande och förtjockande produkt som också har blivit snabb en favorit bland kvinnor.

Lashcode Mascara kommer med en perfekt formad borste som gör det mycket lättare att separera fransarna. Tack vare borsten kan du fördela produkten jämnt och njuta av en estetiskt tilltalande smink. Dessutom ger mascaran också en fenomenal hållbarhet. Den smulas inte sönder eller flagnar inte ens efter en hel dags användning.

Även om Lashcode Mascara inte är en vattentät produkt, kladdar den inte i kontakt med fukt.

3. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Nästa plats tillhör Bobbi Brown Extreme Party Mascara. Detta är en produkt med en ganska tjock konsistens som gör den lätt att applicera på fransarna. Det torkar snabbt vilket också är viktigt. Användarna noterade att det är nödvändigt att applicera två lager av produkten för att uppnå en full förlängningseffekt.

Vad gäller hållbarheten är den däremot ganska medelmåttig. Det händer ibland att mascaran i slutet av dagen börjar flaga av. Borsten som följer med produkten är vanlig så den ska inte orsaka några större problem under appliceringen.

4. Isadora Flashing Volume Mascara

Isadora Flashing Volume Mascara är en annan mascara med ganska bra onlinerecensioner och en ganska solid prestanda. Först och främst är det värt att notera att användarna uppskattar att produkten är relativt långlivad. Det ska inte bli flagigt eller smuligt om du inte gnuggar ögonen extremt hårt. Men i kontakt med fukt kan mascaran kladda lite.

Tyvärr verkar borsten vara det största problemet här. Den är mycket kortare än de vanliga mascarastavarna. Dessutom har den också korta borst, som liknar små spikar, fördelade i jämna rader. Detta gör det svårare att nå ögonfransarna i ögonvrån under appliceringen och du kan få klumpiga fransar som resultat.

Hur ska man tolka denna ranking av de bästa mascarorna? Tja, hur som helst du vill! Det är verkligen värt att ägna mer uppmärksamhet åt mascarorna Nanolash och Lashcode. När du gör det slutgiltiga valet bör du dock fokusera på dina förväntningar och preferenser först och främst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Kan du lyfta och laminera dina ögonfransar hemma? Med Nanolash Lash Lift Kit är det möjligt!

mån mar 25 , 2024
Det går inte att förneka att ögonfransar ger ögonen den vackraste inramningen. Men naturliga fransar imponerar vanligtvis inte med sin längd och tjocklek. Det är därför det är värt att uppmärksamma icke-invasiva behandlingar som kan förändra deras tillstånd på ett exceptionellt naturligt sätt. Ögonfranslyft och laminering är mer populärt än […]
Franslyft och franslaminering - Nanolash Lash Lift Kit