Rankning av de 6 bästa lösfranskluster för hemma applikation

DIY ögonfransförlängning? Nu är det möjligt! Många skönhetsmärken har släppt sina färdiga klusterfransar, så att kvinnor kan applicera dem själva hemma. Naturligtvis hävdar varje skönhetsmärke att dess produkt är den bästa. Men hur är det egentligen? Upptäck TOPP 6 produkterna för hemmafransförlängning!

TOPP 6 klusterfransar för hemmaapplicering – vad tänkte vi på när vi gjorde rangordningen?

Att välja de absoluta TOPP 6-produkterna för hemmafransförlängning var inte lätt. Många skönhetsmärken marknadsför sina franskluster tungt och kvinnor testar dem ivrigt.

Samtidigt är det värt att notera att klusterfransar för hemmaapplicering också kan användas framgångsrikt även i en professionell skönhetssalong. Detta betyder dock inte att deras applikation ska ta mer än 2 eller 3 timmar. Dessa franskluster appliceras på några minuter och deras hållbarhet är också imponerande.

När vi sammanfattade TOPP 6-produkterna för DIY ögonfransförlängningar tog vi hänsyn till alla dessa aspekter. Alla produkter som presenteras nedan låter dig göra färdiga appliceringen på bara några minuter. Dessutom bör dessa klusterfransar kunna sitta kvar i minst flera dagar.

Utöver de faktorer som nämnts ovan gjordes rangordningen utifrån utseendet på själva klusterfransarna. De ska smälta in med de naturliga fransarna utan att överbelasta dem. Klusterfransar ska också vara olika så att du kan skapa vilken fransstil som helst med dem – både Russian Volume och en fransstil för vardagsbruk.

Den presenterade TOPP 6-rankingen av DIY fransförlängningar borde ge en hjälpande hand för alla kvinnor som undrar vilket set som är värt att välja!

TOPP 6 – de bästa klusterfransarna för hemmafransförlängning

Flera skönhetsmärken har dykt upp på skönhetsmarknaden den senaste tiden och snabbt fått erkännande bland kvinnor. Dessa märken har också släppt klusterfransar för applicering hemma för att göra det lättare för varje kvinna att kunna snabbt ändra sitt utseende.

Det finns många faktorer som kvinnor bör följa när de väljer sina lösfransar. Ändå säkerställer ett pålitligt varumärke och en bra produkt framgång. Så lär känna TOPP 6 färdiggjorda klusterfransar för applicering hemma!

1. Nanolash klusterfransar – DIY Eyelash Extensions

Nanolash är ett verkligt respekterat varumärke bland kvinnor över hela världen. Det har legat i framkant av ögonfransvård och stylingprodukter ett tag nu. De nyligen släppta DIY Eyelash Extensions väckte omedelbart många kvinnors uppmärksamhet. Det är ingen överraskning eftersom dessa klusterfransar av högsta kvalitet garanterar att du kan applicera dem på bara 10 minuter.

DIY Lash Extensions är extremt lättanvändbart. Dessa klusterfransar kommer att fungera bra för både erfarna fransstiler och kvinnor som precis har börjat inom detta område.

Det finns 36 klusterfransar i ett enda fodral. Dessutom kan kvinnor välja mellan 8 stilar av ögonfransar. Detta gör att man kan skapa vilken fransstil man vill. Boxen innehåller kluster i 3 längder: 10 mm, 12 mm och 14 mm.

Dessutom kan du få en komplett sats för ögonfransförlängning hemma av Nanolash. Den innehåller tillbehör som en bonder, en sealer, speciell pincett och en Nanolash remover.

Det går inte att förneka att DIY Lash Extensions från Nanolash är en ledande produkt. De är lämpliga för både professionellt och hemmabruk. Dessutom kan effekterna av en enda applicering vara så länge som 5 dagar. De finns i olika längder och stilar att välja mellan. Så kvinnor kan fritt skapa sina fransstiler för att få fram den fulla potentialen i deras blick.

DIY Eyelash Extensions är ultralätta, mjuka och fantastiska klusterfransar för applicering hemma. De smälter vackert med naturliga fransar. De kommer på en tunn remsa som fenomenalt döljer fogpunkterna. Av goda skäl är det produkten från Nanolash som tog förstaplatsen i rankingen.

2. Ardell X-tended Wear Lash System KIT

Ardell X-tended Wear Lash System KIT är en annan produkt värd att uppmärksamma. Vissa aspekter behöver dock förbättras lite mer.

Klusterfransarna från Ardell sticker ut för sin mjukhet och lätthet. När de bärs är de praktiskt taget omärkliga. Håren är något tjockare än i fallet med DIY Eyelash Extensions från Nanolash. Detta gör i sin tur att de inte ser lika naturliga ut.

I förpackningen finns det olika storlekar på fransar, så du kan enkelt skapa olika fransstilar.

Satsen innehåller även grundläggande tillbehör, som ska göra det lättare att slutföra ansökan. Tillverkaren noterar att hela processen inte bör ta mer än 10 minuter. Användare som redan har testat produkten angav dock att det tog lite längre tid. Klustren kan appliceras både ovanpå och under naturliga fransar. Användare kan välja den applikationsmetod som passar dem på egen hand.

Tillverkaren indikerar också att fransarna från Ardell X-tended Wear Lash System KIT kan hålla i flera dagar. När det gäller DIY Lash Extensions var livslängden för en enstaka applicering 5 dagar. I det här fallet är det dock inte exakt specificerat. Möjligheten att återanvända klustren efter att de tagits av är också diskutabel – eftersom deras kvalitet kan påverka deras hållbarhet negativt.

3. KISS Falscara Starter Kit

Falscara Starter Kit från varumärket KISS är en annan produkt som förtjänar kvinnors uppmärksamhet. Dessa självapplicerande klusterfransar är tänkta att applicera i bara 10 minuter.

KISS Falscara Starter Kit är en något annorlunda produkt från de andra. Först och främst är lösfransarna lätta som fjädrar, och symmetriskt fördelade på remsan. Satsen kommer också med en applikator och andra tillbehör för att hjälpa till med appliceringen. Tyvärr kommer formlerna som ingår i satsen i mindre storlekar än konkurrentens lösningar, vilket gör dem mindre effektiva. Dessutom innehåller satsen varken en remover eller en så kallad overnighter, vilket är nödvändigt för att bära klustren i flera dagar.

På grund av den känsliga formen på ögonfransarna kan de lätt skadas. Att applicera en dedikerad overnighter förlänger appliceringens livslängd, men gör samtidigt ögonfransklustren till engångsbruk.

Hela satsen kommer med fransar i en storlek (i satsen från Nanolash får du 3 franslängder i ett fodral), även om användarna har flera stilar att välja mellan. Som ett resultat finns det en liten möjlighet att anpassa sin franslook efter behag och anpassa dem.

Utan tvekan är detta en produkt som kan hjälpa dig att applicera fransförlängning på egen hand. Men till skillnad från Nanolash klusterfransar finns det bara en längd av fransar per box. Detta begränsar i sin tur dina applikationsmöjligheter.

4. Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kit erbjuder klusterfransar med en salongsliknande effekt. Som med andra klusterfransarna som ingår i rankningen, bör appliceringen av produkten inte ta mer än 10 minuter.
Tillverkaren indikerar dock att den första hemma appliceringen av dessa klusterfransar kan kräva lite tålamod. Detta beror på att du måste behärska skickligheten att applicera dem cirka 1 mm från fransraden.

Velour Xtensions Kit kommer med klusterfransar som du kan applicera hemma. De är avsedda att hjälpa till att skapa alla fransstilar inklusive Russian Volume. I en sats kommer användare att hitta fransar i 3 längder, vilket redan är en absolut standard.

De erbjuder också olika typer av böjningar, vilket gör det enkelt att anpassa fransstilen. Naturligtvis ingår även en bonder och andra tillbehör i satsen.

Tillverkaren av Velour Xtensions Kit anger inte exakt hur mycket de kan bäras på ögat, vilket verkar ganska genomsnittligt jämfört med klusterfransarna från Nanolash. Det anges bara att allt beror på individuell benägenhet. Användare bör komma ihåg att ögonfransar inte bör komma i kontakt med vatten i upp till 24 timmar efter appliceringen. Det finns heller ingen information om möjligheten att återanvända klustren.

5. Invisi Lash Kit från Tatti

Tattis Invisi Lash Kit innehåller franskluster för gör-det-själv fransförlängningar, designade för att förvandla din utseende på bara 10 minuter. Dessa fransar är diskreta och estetiskt tilltalande. De är designade för att efterlikna naturliga fransar. Deras obestridliga fördel är att satsen innehåller 40 kluster i 4 längder – från 8 till 14 mm. Detta låter dig skapa olika fransstilar inklusive cat eye, Russian Volume, eller bara en mjuk look för vardagsbruk.

En betydande nackdel med denna produkt är remsan som klustren kommer på. Tillverkaren har valt en transparent remsa som inte kamouflerar skarvpunkterna lika effektivt som den svarta och som inte heller ger effekten av visuellt tjockare fransar vid rötterna.

Cluster Lashes från Tatti håller garanterat från 3 till 5 dagar. Tillverkaren noterar dock att mycket beror på korrekt skötsel. Ju bättre användarna tar hand om sina fransar, desto längre kan de bära dem. Som jämförelse säkerställer DIY Lash Extensions en livslängd på upp till 5 dagar, oavsett eftervård.

6. Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit tillhandahåller professionella lösögonfransar för applicering hemma. De är gjort av ganska lätt material och kommer på en tunn svart remsa, de gör att du kan skapa en naturlig look.

Lilac St Intro Starter Kit fransar är en högkvalitativ produkt. Du kan enkelt applicera dem på cirka 10-15 minuter. Satsen innehåller färdiga klusterfransar i olika längder, samt nödvändiga tillbehör för hela stylingprocessen.

Hållbarheten är specificerad till 5 dagar. Tillverkaren gör det klart att allt beror på rätt applikation. Det rekommenderas att försiktigt trycka på klustren efter att de applicerats på fransraden, samt att böja fransarna med en ögonfransböjare innan appliceringen.

Detta sats för ögonfransapplikationer hemma låter dig skapa olika fransstilar. Klustren kan ändras och stylas efter behag tills de uppnår önskat resultat.

Ändå, jämfört med DIY Eyelash Extensions från Nanolash, ser denna produkt inte den bästa ut. Dess hållbarhet är tveksam, liksom enkelheten i appliceringen. Antalet franskluster är inte heller uppmuntrande – medan det dyra startpaketet innehåller 30 stycken, består ett refillpaket av endast 10 kluster.

TOPP 6 bästa klusterfransar för hemmaapplicering – rankningssammanfattning

Vi har presenterat 6 produkter som låter dig förändra ditt utseende helt på bara några minuter. Dessa klusterfransar för hemmaapplicering kommer från olika märken men de har alla hög kvalitet, hållbarhet och en enkel applicering.

Dessutom har alla produkter som ingår i rankningen många fördelar och skiljer sig endast i mindre detaljer. När du fattar ditt beslut bör du i första hand vägledas av vilken effekt du vill uppnå. Det är värt att uppmärksamma både längden och typen av böjning.

Med klusterfransar för gör-det-själv applicering hemma kan vilken som helst kvinna uppnå sin drömfransstil. Det kommer att se naturligt ut och tar bara några minuter att skapa. Den enkla och bekväma applikationen bör inte orsaka det minsta problem.

När du bestämmer dig för en viss uppsättning måste du tänka på dina egna preferenser. Detta kommer att ge bästa möjliga resultat, och få dig att känna dig trygg med din nya fransstil!

Nästa artikel

Fransförlängning hemma. Kolla in DIY Lash Extensions från Nanolash!

ons apr 27 , 2022
Långa och härliga fransar är avgörande för en vacker ögondefinition. Många kvinnor kämpar för att hitta den perfekta metoden som gör att de kan uppnå sina mål och har fantastiska solfjäderfransar. Naturen är trots allt inte jämlik i det här fallet. Men vi har goda nyheter. Nanolash DIY Lash Extensions […]
lösögonfransar