Kolla in vår rangordning av de 8 bästa ögonbrynsmascarorna och välj den bästa!

Brynmascara är en produkt som gör att du kan skapa den perfekta sminkningen utan att överbelasta hårstråna. Den liknar vanlig mascara, men skiljer sig åt i konsistens och borstform. Uppnå henna-effekten med mascara!

Hur väljer man den bästa? Vi har svaret. Möt våra 8 förslag på de bästa ögonbrynsmascarorna som möjliggör häpnadsväckande utseenden som passar för varje tillfälle. Vi hjälper dig att bestämma vilken som är det rätta valet!

DE 8 BÄSTA MASCARORNA FÖR STYLING AV BRYN

Topp 1. Nanobrow Shape Mascara

Tjockare, snygga och perfekta ögonbryn på några sekunder…? Dessa effekter är möjliga tack vare Nanobrow mascara. Om du letar efter en produkt som disciplinerar ostyriga hårstrån, får dem att verka tjockare och förbättrar deras utseende har du kommit rätt! Nanobrow Shape Mascara fungerar perfekt för alla typer av ögonbryn. Den skapar en effekt av visuellt tjockare, exakt formade ögonbryn som håller hela dagen. Dess behagliga, fina konsistens gör att du kommer att njuta av att sminka dig själv. Du hittar den i tre naturliga nyanser som enkelt döljer fläckar och luckor, vilket resulterar i ett perfekt utseende för alla tillfällen. Få perfekt stylade, framhävda ögonbryn på några få ögonblick. Denna fantastiska ögonbrynsmascara har en icke-klibbig formula som tar fram den naturliga skönheten och förbättrar tjockleken och strukturen på dina ögonbryn. Dessutom blir det aldrig någon överflödig produkt på ögonbrynen. Det finns inget bättre sätt att få drömlika ögonbryn! Den specialdesignade, precisa applikatorn separerar hårstråna utan problem, täcker dem med underbar färg och håller i 24 timmar på brynen. Den här produkten kan inte gå obemärkt förbi.

Hur använder man Nanobrow Shape Mascara?

 1. Öppna flaskan och borsta igenom håret med precisions-spoolien, börja från den inre kanten. 
 2. Kamma brynet uppåt och utåt och fyll gradvis i det med färg.
 3. Applicera mer produkt på de yttre delarna av brynen för att skapa en naturlig effekt.
 4. Låt mascaran torka och lägg sedan till ytterligare lager för att ge maximal volym.

Topp 2. Dior Diorshow On Set Brow

Denna vattenfasta ögonbrynsmascara består till 90 % av naturliga ingredienser. Skapa en fantastisk sminkning som framhäver dina ögon. Formulan håller i 24 timmar. Den ger en tjock ögonbrynslook och maximal volym utan att överbelasta brynhåren. Produkten är inte klibbig och är berikad med mikrofibrer, vilket snabbt förbättrar ditt utseende. Diorshow On Set Brow finns i naturliga, intensivt pigmenterade nyanser som döljer glesa områden. Sminkningen får en naturlig finish och ser otroligt professionell ut. De neutrala, universella färgerna kan enkelt anpassas till dina ansiktsdrag.

Hur använder man Dior Diorshow On Set Brow?

 1. Applicera lite produkt på brynen.
 2. Borsta igenom ögonbrynet uppåt och utåt.
 3. Om du väljer en ljusare nyans kan du använda den ensam eller i lager för att fixera ditt smink längre.

Topp 3. Benefit Cosmetics Gimme Brow

Har du glesa, tunna, nästan osynliga bryn? Säg adjö till dem för alltid och säg hej till vackra, tjocka bryn fulla av naturlig glans. Bli förälskad i dem återigen med Benefit Cosmetics Gimme Brow! Denna färggel är utrustad med en precisionsapplikator i form av en borste. Att sminka sig med den här produkten är ett rent nöje! Du kommer att maximera volymen på ögonbrynen, fylla i dem med härlig färg och omdefiniera deras form på nolltid! Mascaran innehåller mikrofibrer som fäster vid brynhåren och huden och ger en naturlig effekt. Dess vattenfasta och långvariga formula håller hela dagen. Den är inte klibbig och lämnar ingen överflödig produkt. Benefit Cosmetics Gimme Brow finns i tio nyanser så du hittar garanterat en som passar din hudfärg.

Hur använder man Benefit Cosmetics Gimme Brow?

 1. Placera applikatorns ände på den inre kanten av ditt ögonbryn.
 2. För borsten längs brynet ända fram till slutet av brynet, så att dess form framhävs.
 3. Borsta genom ögonbrynet i tillväxtriktningen för att få det att se tjockare och fylligare ut.

Topp 4. Lord & Berry Must Have Tinted Brow Mascara

Denna unika ögonbrynsmascara maximerar volymen och tämjer ostyriga hårstrån. Från och med nu kommer din sminkning alltid att vara elegant och felfri. Den snabbtorkande formulan ger både ett naturligt och uttrycksfullt utseende på brynen på en och samma gång. Produkten är avsedd att vårda och definiera ögonbrynen så att deras utseende förbättras även utan smink. Det är ett perfekt sätt att framhäva dem och disciplinera osamarbetsvilliga hårstrån. Den ser mycket naturlig ut, appliceras utan ansträngning och är ett populärt val bland konsumenter. Denna produkt är mycket prisvärd och rekommenderas ofta av kvinnor.

Hur använder man Lord & Berry Tinted Brow Mascara?

 1. Applicera en liten mängd mascara från det inre till det yttre hörnet.
 2. Om slutresultatet är för diskret för dig, upprepa processen tills du är nöjd med det.

Topp 5. Yves Rocher ögonbrynsmascara

Det här är utan tvekan ett intressant förslag eftersom mascaran är en kombination av en exakt vattenfast formula och en förfinad spoolie-borste. Den ger en fantastisk finish som du kommer att bli förälskad i direkt. Skapa inte bara häftiga sminklooks för speciella tillfällen utan även naturligt diskret smink. Du kan vara säker på att den inte försvinner under dagen och den överlever många timmar i perfekt skick. Yves Rochers fantastiska applikator separerar och kammar varje litet hårstrå och framhäver dess naturliga glans. Formulan innehåller 89 % naturliga ingredienser, förutom den genomskinliga versionen som till 49 % består av dem. Den är värd att uppmärksamma om du önskar att dina ögonbryn alltid är eleganta.

Hur använder man Yves Rocher Eyebrow Mascara?

 1. Öppna mascaran och skopa upp lite produkt på en förfinad applikator.
 2. Borsta igenom dina bryn tills de har fått en perfekt form.

Topp 6. Lancome Sourcils Styler Brow Mascara

En ögonbrynsmascara som ger en perfekt finish till sminkningen. Den här innovativa produkten disciplinerar ostyriga hårstrån utan ansträngning så att ditt utseende alltid ser otroligt bra ut. Brynmascaran från Lancome framhäver den naturliga ögonbrynsformen, betonar äkta skönhet och täcker brynen med en underbar, diskret färg. Dina ögonbryn blir fylligare och väl omhändertagna redan från första användningen.

Hur använder man Lancome Sourcils Styler Brow Mascara?

 1. Applicera en liten mängd av produkten på spoolie-borsten.
 2. Kamma dina ögonbrynshår bakåt med hjälp av den praktiska applikatorn.
 3. Borsta sedan i rätt riktning och skapa önskad form.

Topp 7. Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara

Denna färgande ögonbrynsmascara innehåller speciella fibrer för att styla och fylla i ögonbrynen. Skapa en snygg, glansig effekt med Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara. Den stylar inte bara, utan tar även hand om dina ögonbryn – det beror på dess sammansättning med bland annat panthenol (provitamin B5). Gelkonsistensen fyller i brynen med precision, förbättrar deras struktur och gör dem tjockare. Kikos mascara låter dig definiera formen med precision och diskret fylla i dina bryn med en glänsande finish. Det är det perfekta alternativet för vardagssmink och för speciella tillfällen, där lång hållbarhet och precision är viktigast. Den speciella lilla borsten ger en noggrann applicering av produkten och en färg som håller hela dagen. Den fyller dina ögonbryn med den underbara valda nyansen och mjukar upp dina ansiktsdrag en aning.

Hur använder man Kiko Eyebrow Fibers Coloured Mascara?

 1. Ta upp lite mascara på en borste.
 2. Borsta igenom dina bryn tills du är nöjd med deras form.
 3. Tillsätt mer produkt om du behöver en tydligare effekt.

Topp 8. Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara

Yves Saint Laurents mascara får dina ögon att framhävas på ett kort ögonblick. Den håller hårstråna i schack i 45 timmar! Skapa önskad form, intensifiera färgerna och ge en tjusig men ändå naturlig och subtil effekt. Formulan innehåller gelfixeringsmedel och halvmatta pigment som anpassar sig till varje ögonbrynstyp och form. Dess förfinade spoolie-borste erbjuder imponerande användarkomfort. Den långvariga prestandan och färgintensiteten tilltalar många konsumenter över hela världen. 3D-resultatet skiner mjukt i belysning.

Hur använder man Yves Saint Laurent Couture Brow Mascara?

 1. Lägg ett jämnt lager på brynet – det kommer att fungera som en bas.
 2. Applicera mascaran med början från den inre kanten.
 3. Definiera formen genom att forma hårstråna uppåt.
 4. Framhäv brynen med hjälp av en ergonomiskt utformad borste.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Designidéer och inspiration för nagelkonst

tor dec 13 , 2012
Välkomna till vår blogg! Idag ska vi tala om designidéer och söka inspiration för nagelkonst. Nagelkonst är ett kreativt sätt att uttrycka din egen unika stil och personlighet. Låt oss dyka rakt in! Nagelkonst och dess uppgång Nagelkonst har mer än en gång visat sig vara en avgörande faktor för […]