Fransförlängning hemma. Kolla in DIY Lash Extensions från Nanolash!

lösögonfransar

Långa och härliga fransar är avgörande för en vacker ögondefinition. Många kvinnor kämpar för att hitta den perfekta metoden som gör att de kan uppnå sina mål och har fantastiska solfjäderfransar. Naturen är trots allt inte jämlik i det här fallet. Men vi har goda nyheter. Nanolash DIY Lash Extensions bevisar de banbrytande klusterfransarna!

Är fransförlängning värt besväret?

Varje kvinna drömmer om friska, långa och voluminösa fransar. När allt kommer omkring får de ögonen att framstå som förföriska och mystiska. Frans hårstrå är dock naturligt tunna medan deras livscykel och tillväxtfas är ganska kort.

Fransförlängning hjälper tjejer uppnå den önskade fransstilen och njuta av relativt långvariga resultat. Men är denna verkligen vår sista utväg? Det sägs att efter att ha använt fransförlängning kan ögonfranshår:

  • bli extremt svag.
  • har luckor och kala fläckar.
  • förlora sin naturliga färg.

Men skönhet kräver uppoffringar, eller hur? Kvinnor över hela världen får fransförlängningar gjorda av franstekniker för att känna sig mer självsäkra. Det finns dock en förändring på den smink marknaden som du kanske känner för att testa – Nanolash DIY Eyelash Extensions kan helt ändra dig om ögonfransförlängning.

Vad är DIY Lash Extensions från Nanolash?

Den nya produkten från Nanolash är franskluster för gör-det-själv fransförlängning. Ett lysande alternativ till permanenta fransförlängningar i salongen, vilket gör att vi kan spara mycket tid.

Gör-det-själv ögonfransförlängningarna kommer i ett fodral med 36 kluster i 3 storlekar: 10, 12 och 14 mm. Du kan välja mellan 8 stilar och enkelt anpassa dem till ögonformen.

Nanolash erbjuder också ett fransförlängningssats som, förutom klusterfransar, inkluderar:

  • bonder – speciallim som uppnår önskad klibbighet efter 30 till 60 sekunder.
  • sealer – en produkt för att ta bort den klibbiga beläggningen efter limningen.
  • remover – designad för snabb borttagning av klusterfransarna utan att skada naturliga hårstrån.
  • pincett för att applicera fransar – applikatorn är gjord av rostfritt stål.

Tillverkaren lovar att snabb fransförlängning hemma kan göras på 10 minuter medan den skapade fransstilen håller i upp till 5 dagar.

Hur applicerar man ögonfransförlängning hemma?

DIY Lash Extensions är gjorda både för professionellt och hemmabruk. Du behöver ingen kompetens eller erfarenhet. Ditt engagemang och ditt tålamod duger.

Du kan att applicera dem snabbt och enkelt: ta bort din ögonsmink och sedan applicera en tunn beläggning av bonder. Vänta sedan några sekunder tills produkten blir klibbig. Därefter fäster du fransarna från kluster – det rekommenderas att placera klustren runt en millimeter från fransraden. Som pricken över i:et kan du applicera sealer.

Tack vare Nanolash ögonfranskluster är det möjligt att enkelt applicera fransförlängning hemma. Du kan förföra med dina nya fransar redan efter 10 minuter!

DIY Eyelash Extensions – sammanfattning

De lätta fransförlängningarna från Nanolash är banbrytande inom området för hemma fransförlängning. Tillverkaren såg till att dessa klusterfransar är av hög kvalitet och utan tvekan hyllar vi dem som lyxfransar.

Appliceringen av gör-det-själv klusterfransarna tar bara 10 minuter och de sitter kvar i upp till 5 dagar. Du behöver inte ta av dem innan du sover. Du behöver bara komma ihåg om korrekt eftervård.

Dessa är perfekta fransförlängningar för bröllop, vardagsbruk eller improviserade fotograferingar. De efterliknar riktiga fransar och hjälper dig att uppnå önskade fransstilar.

Nästa artikel

För Friskt, Glänsande & Starkt Hår. Kolla in BÄST I TEST FÖR VÄRMESKYDDSPRAYER

fre maj 6 , 2022
Fönar och värmestylar du ditt hår ofta? Visst kan man få fantastiska frisyrer med värmeverktyg, men dessa verktyg är inte särskilt bra för håret. När håret exponeras för värmestyling regelbundet, tappar hårstråna fukt och blir matta och spröda. Höga temperaturer förstör dessutom fibren vilket orsakar oåterkalleliga skador på ditt fina […]