GHASEL Face Moisturiser – För Kärleken till Naturlig Hudvård

fuktgivande ansiktskräm

Maltesiska varumärket GHASEL tillverkar högkvalitativa skönhetsprodukter baserade på den sötaste maltesiska honungen med kraftfulla återfuktande egenskaper.

Unika Maltese Honey Face Moisturiser är en produkt som tillverkats för morgon- och kvällshudvård. Detta naturliga ungdomselixir innehåller en uppsjö av antioxidanter och dess anti-aging formuila levererar spektakulära resultat. Med regelbunden användning kan du uppnå långsiktiga effekter av lindring och återfuktning.

GHASEL Honey Face Moisturiser

Denna ansiktskräm är idealisk för alla hudtyper och anpassar sig till behoven för även väldigt krävande hudtyper. Återfuktning är det viktigaste steget i daglig hudvård, och kraften i maltesisk honung förhindrar att huden torkar ut.

Den exceptionellt rena honungen innehåller den högsta koncentrationen timjan-pollen av alla honungstyper i hela världen. Denna oersättliga fuktgivande kräm motverkar hudproblem och brister. Den innehåller vitaminer samt mikro- och makroelement. Den levererar en hög dos av närings till hud av alla åldrar och skick.

Honungskosmetika inom ansiktsvård

Detta är en boost för trött och matt hud. Maltesisk honung stärker huden, förbättrar dess utseende och ökar lyster. Denna antioxidant motverkar hudens åldrande, slätar ut rynkor och förhindrar att nya uppstår.

Den perfekta dosen av 24 timmars återfuktning? Bara med Maltese Honey Face Moisturiser! Dag efter dag stärker den hudens försvarsförmågor så att den kan stå emot skadliga miljöfaktorer som smog, fria radikaler, extrema temperaturer och UV-strålning.

Det unika ungdomselixiret från GHASEL

GHASEL Maltese Honey Face Moisturiser – fördelar:

 • högt skydd mot miljöfaktorer,
 • återfuktning hela dagen,
 • ungdomlig och fast hud, fri från brister,
 • len och spänstig hud,
 • kraftfull boost av energi.
fuktgivande ansiktskräm

Den innehåller:

 • Maltesisk honung – dess återfuktande och näringsgivande egenskaper ger ett ungdomligt utseende och glöd i huden. Med antibakteriella effekter är detta en oersättlig behandling av akne. Den förbättrar hudens elasticitet och spänst, samt ökar dess naturliga glöd.
 • Sheasmör – återfuktar torr hud och stöttar regenereringen av oljg, normal och kombinationshud. Det minskar irritation och jämnar ut rynkor och linjer samt förhindrar nya från att uppstå.
 • Koffein – stimulerar huden, stärker blodådrorna och stimulerar hudens cellfröynelse. Det boostar huden med energi, minskar tecken på trötthet och gör att huden ser fräsch och glödande ut.
 • Ricinolja – dess antibakteriella och antiinflammatoriska egenskaper används i hudens regenerativa processer.
 • E-vitamin – neutraliserar skadliga effekter från fria radikaler, förhindrar att hudens lipidlager försämras, samt ökar cellernas metabolism.
 • Växtextrakt – tonar och regenererar huden, jämnar ut hyn och minimerar porer för att förhindra blackheads och brister. Extrakten ger en fast och spänstig hy, samt minskar linjer och rynkor.
  Lära dig mer: www.ghasel.mt

Nästa artikel

Spektakulär Hårfärgning Med ColorCuts Highlighting Foam Strips

tor apr 21 , 2022
Arbetslag med erfarenhet och professionell frisörutrustning är förutsättningarna för fantastisk hårfärgning. Maltesiska varumärket ColorCuts har skapat termiska foam strips för hårfärgning i flera lager – Highlighting Foam Strips. Detta unika tillbehör ger dig möjlighet att utföra fantastisk färgbehandling på nolltid samtidigt som du värnar om miljön. Dessa praktiska accessoarer effektiviserar […]
foam wraps hårfärgning