För Friskt, Glänsande & Starkt Hår. Kolla in BÄST I TEST FÖR VÄRMESKYDDSPRAYER

Fönar och värmestylar du ditt hår ofta? Visst kan man få fantastiska frisyrer med värmeverktyg, men dessa verktyg är inte särskilt bra för håret. När håret exponeras för värmestyling regelbundet, tappar hårstråna fukt och blir matta och spröda. Höga temperaturer förstör dessutom fibren vilket orsakar oåterkalleliga skador på ditt fina hår.

Enligt hårspecialister är hettan från värmeverktyg hårets främsta ”fiende” som förstör det friska och starka utseendet på håret. Hur försvarar man sig mot värmeskada? Man behöver väl inte sluta använda hårfön, eller? Lösningen är simplare än vad du kanske tror: en bra värmeskyddspray är allt du behöver. Låt oss gå igenom de bästa produkterna som preparerar och skyddar håret.

VÄRMESKYDDSPRAYER BÄST I TEST

NR 1. NANOIL HEAT PROTECTANT SPRAY

VAD GÖR DEN? Denna spray skyddar håret när det exponeras för temperaturer upp till 230°C/450°F. Genom att skapa en osynlig och tyngdlös hinna runt hårets yta blir håret näringsfullt, glänsande och lent med hjälp av denna produkt. Samma hinna fungerar som ett UV-filter som skyddar håret mot solen. Detta värmeskydd från Nanoil motverkar dessutom frissighet och förbättrar hårets hanterbarhet och gör det lättstylat.

VILKA ÄR FÖRDELARNA? STarkt och läcker hår som du kan värmestyla hur mycket du vill. Ditt hår förblir återfuktat och näringsrikt länge. Det blir fluffigt och elastiskt.

HUVUDINGREDIENSER: vitamin E, silkesproteiner

ANVÄNDAROMDÖMEN: Detta är en av värmeskyddsprodukterna med bäst betyg som används både hos frisören och i hemmen. Den ger bra valuta för pengarna och en flaska varar riktigt länge. Den tyngdlösa formulan passar alla hårtyper.

Lära dig mer: www.nanoil.se

NR 2. ALTERNA CAVIAR LEAVE-IN HEAT PROTECTION SPRAY

VAD GÖR DEN? Denna spray skyddar håret mot höga temperaturer som genereras av hårtorken, locktången och solen. Den har designats för torrt, skadat och moget hår. Den passar även grått hår.

VILKA ÄR FÖRDELARNA? Tydligt starkare, näringsrikt och mer elastiskt hår som håller fuktnivån. Lena och kontrollerade hårstrån som blir snyggare.

HUVUDINGREDIENSER: vitamin A, C, B6, B12, biotin, kaviarextrakt

ANVÄNDAROMDÖMEN: Detta värmeskydd från Alterna sägs vara en väldigt bra hårvårdsprodukt som alltid levererar det utlovade resultatet. Produkten hyllas främst av personer med moget hår som behöver näring på djupet. Det enda negativa är priset, vilket vissa menar är orimligt.

NR 3. OUAI HEAT PROTECTION SPRAY

VAD GÖR DEN? Perfekt värmeskydd för tungt, fett och tjockt hår. Den oljefria formulan innehåller lätta ingredienser som inte berövar håret på dess volym. Den stänger inne vatten inuti håret för att underhålla hydreringen.

VILKA ÄR FÖRDELARNA? Fluffigt och fylligt hår som skyddas mot värme.

HUVUDINGREDIENSER: termiska polymerer

ANVÄNDAROMDÖMEN: Användare beskriver denna spray som perfekt för tjockt och tungt hår med benägenhet för seborroisk exem. Många användare undviker dock produkten på grund av det höga priset. Vissa påpekar att produkten tar slut lite väl snabbt.

NR 4. BUMBLE AND BUMBLE HAIRDRESSER’S INVISIBLE OIL

VAD GÖR DEN? Denna rika, oljiga formula täcker håret och stänger inne fukt för långvarig hydrering. Det är en fantastisk produkt för extremt torra, skadade hårstrån som är svåra att reparera.

VILKA ÄR FÖRDELARNA? Håret blir resistent mot frissighet på grund av produktens olja som belägger håret. Håret blir mjukt, glänsande och väldigt skönt att känna på.

HUVUDINGREDIENSER: 6 växtbaserade som extraherats från kokos, argan, macadamia, druvkärna, saffran och sötmandel

ANVÄNDAROMDÖMEN: Denna produkt får positiva omdömen, särskilt från användare med slitet hår. Ett stort plus för att den kommer i två olika storlekar. Den mindre är i travel-size och kostar mycket mindre än den vanliga, dyra versionen.

Nästa artikel

Nanobrow Lamination Kit. Bli ett proffs på brynlaminering hemma!

tis maj 31 , 2022
Brynlaminering hemma? Innan du påstår att det är orealistiskt, läs artikeln nedan. Det kommer att ta dig mindre än 2 minuter att läsa den och du kommer att lära dig hur du enkelt och säkert kan utföra brynlyft och lamineringsbehandling och njuta av perfekt formade bryn i flera veckor! Du […]
laminering av ögonbryn