Maračujaolja: Hårprodukter du inte kan vara utan

Maračujaolja är en typ av olja utvunnen ur saften från maračuja-frukter eller passion frukter. Den tydliga geléaktiga oljan innehåller rika näringsämnen som kan bidra till att förbättra hårkvaliteten. Endast nyprässning av maračuja-frukter ger den rikaste och mest koncentrerade källan till näringsämnen. Det är därför viktigt att kontrollera innehållet innan du köper en maračujaoljeprodukt för att se till att den verkligen innehåller olja pressad ur maračuja-frukten.

Varför är maračujaolja bra för hår?

Maračujaolja kommer att förbättra hårets näringsbalans och styrka och göra det mer mottagligt för färg och styling. Den närande oljan är rik på vitaminer och antioxidanter som är viktiga för att återställa håret och skydda det mot miljöpåverkan och oxidativ skada. Maračujaolja förbättrar hårets fuktbalans och skyddar mot fria radikaler. Eftersom oljan är rik på gallsyror och vanillin kan det återuppliva trött hår och ge glans och styrka.

TOP 10-lista över hårprodukter med maračujaolja

1. Luxury Care maračuja-olja och alger keratin hårmask – Den lätta masken lägger sig som en film runt håret och gör det mjukt, glansigt och silkeslen. Den återfuktar och skyddar håret med hjälp av maračujaolja, algprotein, vitaminer och prestationshöjande ingredienser som gör håret starkare, glansigare och lockigare.

2. DeWellx Maračuja-olja för håravfall – Oljan är en näringsrik mask som stärker, återfuktar och vårdar håret från rötter till topp. Oljan förses med maračujaolja som innehåller värdefulla komponenter och ingredienser som är nödvändiga för hårets välmående. Den minskar håravfall och gör håret fylligare, glansigare och friskare.

3. Organica Maračuja-oljeserum för hår – Organica Maračuja-oljeserum kombinerar 100% rena ekologiska oljor och eteriska oljor som ger din hårbotten och hårstrån en skyddande och fuktgivande barriär. Serumet hjälper dig att få riktig glädje och glans i ditt hår med maračujaolja, jojobaolja och kallpressad A-vitaminsvax vårdar din hårbotten och håret.

4. Hair Effect Volipping volymgivande schampo med maračujaolja – Det är ett volymgivande schampo berikat med maračujaolja och keratin. Det skapar volym och styrka, återfuktar och stärker håret så att det ser fylligare ut. Schampot reparerar skadat hår och stärker stråna för att motverka håravfall.

5. Tree to Bottle Nutri-Elyte Maračuja-reparations Leave-In Conditioner – Tree to Bottle Nutri-Elyte Maračuja-reparations Leave-In Conditioner är berikad med maračujaolja för att göra håret starkare och glansigare. Oljan hjälper till att återfukta och skydda håret mot skador som kan orsakas av styling och miljö. Den vårdar och gör håret mer hanterbart.

6. Herrens Maračuja-förstärkare för volym och glans – Den revolutionerande maračujaoljan hjälper till att stärka och skydda håret inte bara på ytan utan även inifrån, vilket leder till ökad fuktighet, glans och skydd mot skador. Dessutom stärker och återfuktar den håret med hjälp av naturliga ingredienser såsom tahiti-blomster-, tamanu- och E-vitaminojer.

7. Keratin Hair Booster från Megurize – Megurize Keratin Hair Booster är en silkeslen gel berikad med maračujaolja. Denna multi-benefit hårgivare återställer och ger volym, styrka, glans, fukt och näring som är så nödvändig för att upprätthålla sund hår och glans.

8. Extra Virgin Organic Coconut & Maračuja-olja Hair Shine Serum från My Beauty Secret – Serumet är en produkt som kombinerar de mjukgörande egenskaperna från kallpressad kokosolja, rik maračujaolja och organisk oljevegetation. Det hjälper till att återfukta och mjukgöra håret, samtidigt som det slätar och skyddar det mot miljöpåverkan och fria radikaler.

9. DUCE Maračuja-aromatisk skyddande hårvax – Hårvaxet skyddar håret från värmestyling och solens skadliga strålar. Den unika kombinationen av maračujaolja och arganolja fuktar och skyddar håret, samtidigt som den ger lyster och följsamhet. Vaxet kan användas ofta för att skydda håret och få det att se friskt och glänsande ut.

10. Naked Flock maračuja-borstarvätska

Nästa artikel

Kshir Pak Vidhi Sesa Olja - synkronisering av oljor och örter för hälsosam hår

lör aug 4 , 2018
Hårvård är viktigt. Det är inte bara vackert och förbättrar utseendet, det är också viktigt för att förebygga hårsjukdomar och förbättra hårets allmänna hälsa. Ofta använder vi olika produkter för att behandla och rengöra håret, men de kan inte bara lämna det mjukare och friskare utan också störa hårstråt. För […]