Hud som behöver fukt? Upptäck de bästa ansiktsserumen med hyaluronsyra!

Känner du till att vatten är vad 60% till 70% av en vuxen människokropp består av? Det är vad som håller os vid liv och…håller oss unga. Huden innehåller till och med 6-8 liter vatten men en brist på detta har negativa konsekvenser – huden blir torr, förlorar sin elasticitet, flagnar och åldras snabbt. Återfuktning är lösningen som vi behöver ge för huden. Använd kraften av hyaluronsyra: endast en HA molekyl kan fånga in över 200 vattenmolekyler. Låter detta lovande? Då kommer du bli hanförd över dess effekt på huden. Du behöver välja det bästa serumet rikt på hyaluronsyra och vi har förberett några anmärkningsvärds produkter för att hjälpa dig välja.

HÄR KOMMER LITE ROLIG FAKTA FÖR DIG SOM ÄR NYFIKEN!

Hyaluronsyra (Som finns i INCI med samma namn) – är en polysackarid som intensivt binder vatten till överhuden och hjälper tillverkningen av kollagen och elastin. Den förekommern aturligt i huden med dess nivåer sjönker då vi åldras och därför så är ett bra serum med hyaluronsyra ett måste: ett som har gott om HA av låg-molekylär-vikt som man nå ner till de djupaste lagren av huden och – vilktigast av allt – hudcellerna.

Effekterna av HA på huden

  • ökar fuktnivåerna
  • slätare hud
  • fasthet
  • återfuktning
  • inga rynkor
  • starkare hudceller
  • rynkutfyllande effekt

DEN BÄSTA ANSIKTSFÖRBÄTTRAREN: SERUM MED HYALURONSYRA

det bästa ansiktsserumet Nanoil

Nanoil Hyaluronic Face Serum 50 ml

Ålder: 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtyper: alla

Har de bästa åsikterna, milliontals sålda flaskor och massor med nöjda änvändare. Hyaluronsyran i Nanoil har en form av HA med låg molekylär vikt som är en perfekt ingrediens som når överhuden där den kämpar för att hålla huden ung. Den förbättrar strukturen genom att fylla i den. Den regelbunda appliceringen av HA ger fantastiska effekter som går att jämföra med invasiv botox. Trots att vissa kvinnor hävdar att endast injektioner med hyaluronsyra kan ge sådana resultat så kan vi säga till dig att: testa Nanoil – ett ansitksserum med en jättebra balsamerandeo ch ansiktslyftande effekt som vårdar hudens överhud.

produkt-webbplats: www.nanoil.se

Drunk Elephant B-Hydra™ Serum 50 ml

Ålder: 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtyper: alla

Detta är en produkt av högsta klass. Den återfuktande hyaluronsyran är kombinerad med växtextrakt som har antioxidativa och återfuktande egenskaper. Drunk Elephant serumet är ganska lätt och absorberas välav huden utan att lämna någon klibbig komedogen beläggning på dess yta. Förutom den extra återfuktnignen så blir huden upplivad med hjälp av kraften från fruktsyror.

Thalgo Hydra-Marine Serum 30 ml

Ålder: 20+, 30+, 40+
Hudtyper: blandad, fet, normal

Detta lätta serumet har en kräm och gel-lik konsistens och kommer i en liten tub. Den passar väldigt bra för blandad och fet hud eftersom den är utformad för att återfukta huden utan att tynga ner den. Thalgo Serum absorberas väl men stannar även delvis på huden för att förhindra att den blir torr och för att balansera ut utsöndringen av fett. Den passar perfekt på sommaren under en lätt BB kräm. Serumet kontrollerar tillverkningen av talg i fet hud men torkar inte ut den som de flesta krämerna för fet hud gör. Den är lite i det dyraste laget men dess komponenter är av bra kvalitet.

Clochee Intensive Moisturising Serum with Hyaluronic Acid

Ålder: 30+, 40+
Hudtyper: torr

En stor mängd hyaluronsyra och ett ocklusivt lager – detta är vad huden får med formulan från Clochee. Om man önskar testa effekten från Ha med både låg och hög molekylär vikt så finns båda dessa former i detta serumet. Formulan är dessutom fri från olja för att vårda huden utan att överbelasta den. Tack vare detta så funkar Clochee Serum bra under smink och kan användas före sömn för en mer intensiv reparering. Detta serumet passar inte helt för yngre hud eller åldrande hud utan funkar bäst om man är i 30 årsåldern.

Sesderma Hidraderm Hyal Serum with Hyaluronic Acid 30 ml

Ålder: 30+, 40+, 50+
Hudtyper: torr, normal

Detta serumet har en högt betygsatt form av HA: med låg molekylär vikt vars molekyler förs till överhuden med liposomer. Effekten av detta blir att huden känns återfuktad och förbättrad samt elastisk. Om huden är torr är det bäst ått rådfråga en hudläkare först eftersom Sesderma Serum inriktar sig på väldigt skadad hud och synliga djupa rynkor. Var försiktig då produkten är tjock och ojlig och den sannolikt kommer ha en komedogen effekt.

Farsali Liquid Glass Illuminating Serum with Hyaluronic Acid 30 ml

Ålder: 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtyper: torr, normal, blandad

Den återfuktar väl och lyser även upp ansiktet som ger dig ett utvilat utseende som efter en god natts sömn! Detta ansiktsserumed med HA passar utmärkt att ha under smink. Det hjälper mest av all ung hud i behov av en kick med energi efter en sömnlös natt – den ger önskad lyster och lyster upp huden samt återfuktar den med en dos av hyaluronsyran.

The Ordinary Hyaluronic Acid 2% + B5 30 ml

Ålder: 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtyper: alla

Torr, matt eller gulblek hud utan energi och ungdomlig lyster? The Ordinary Serum kan vara lösningen. Formulan innehåller HA med medium molekylär vikt som parats med vitamin B5. Trots att detta inte är det bästa antiaging och återupplivande serumet så är det ändå en bra och välabsorberande återfuktare som får huden att se utvilad och lugnt ut. Den vunkar bra för ung hud men kan även testas på åldrande hud. Dock så har användare i 40 årsåldern sagt att den är för svag och att den inte lyckas med att ge någon intensiv effekt.

It’s Skin Hyaluronic Acid Face Serum 30 ml

Ålder: 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtyper: alla

Detta serumet återfuktar och ger en dos av vitamin C som förbättrar hudtonen och lyser upp ansiktet. It’s Skin Serum innehåller hyaluronsyra och acerola extrakt – produkten återfuktar och har en antioxidativ och energigivande effekt. Serumet är perfekt att använda före och efter en fest eftersom det förbättrar utseendet omedelbart. Den absorberas också väl, lindrar irritationer och håller huden frisk.

Mesoestetic HA Densimatrix Serum with Hyaluronic Acid 30 ml

Ålder: : 20+, 30+, 40+, 50+
Hudtyper: väldigt torr, reaktiv

Har du ett väldigt torrt ansikte och besöker ofta en dermatolog? Då kommer din hud troligen tycka om detta intensiva ansiktsserum som kallas för ett multi-molekylärt koncentrat – ett utmärkt val för extrem återfuktning. Serumet återfuktar och skapar en skyddande beläggning som är nödvändig för torr hud då den förebygger fuktförlust. En intressant sak är att detta serumet är populärt bland skönhetssalonger (och har ett kostsamt pris).

Nästa artikel

Topp 6 Ögonbrynspomade på Skönhetsmarknaden

sön feb 28 , 2021
Ögonbrynspomade är ett fantastiskt alternativ till ögonbrynspennor, gels, puder eller mascara. Om du känner för att ta ögonbrynsmakeup till nästa nivå är en pomada den perfekta lösningen. Kolla in de bästa brow pomades som finns på skönhetsmarknaden idag. Vi har skapat en lista, särskilt för dig, med de 6 brow […]
brow pomade ranklista