Njut av att sminka dig som en filmstjärna. Highlighter och puder Glamour Glow från Kryolan

base_image_33_1

Kryolansmink i ett nötskal

Kryolan är berömda för att tillverka kosmetika och sminkaccessoarer med fokus på karaktärisering, omvårdnad, och färgsättning. Produkterna används på teatern, vid filminspelningar, och på modevisningar. Kryolan är också populärt bland professionella sminkälskare, artister, och många personer som sminkar sig både för jobb och för fester.

Vad är nytt från Kryolan?

Det är ingen hemlighet att Kryolan ständigt utökar sitt utbud, samtidigt som de fokuserar mycket på produkternas kvalitet och mångfald. Den här gången kan Kryolan erbjuda både makeup-artister och kunder som uppskattar professionellt smink ett helt nytt puder som ger dig extra ljus – Glamour Glow.

Denna kosmetiska produkt har pressats och placerats i en liten, metallisk förpackning. Inuti den hittar vi en spegel och ett fack för applikatorn. Själva facket ligger under pudret och kan kännas igen på dess flera hål, som gör att luften kan cirkulera. Förpackningen ligger i en silverkartong med företagets logotyp – ett tecken på produktens syfte. En förpackning Glamour Glow innehåller 10 gram. Produktens egenskaper är förstås lika viktiga, om inte mer. Detta puder från Kryolan är lätt att applicera, och orsakar inga fläckar eller utsuddade partier. Det verkar förstås självklart, eftersom en skådespelerskas utseende måste vara felfritt. Kosmetikan ger även huden en viss glans, vilket ger huden en hälsosam och strålande look. Glamour Glow kan även användas för att skulptera ansiktet genom att applicera produkten på rätt delar av ansiktet. Denna kosmetiska produkt kan även användas som ögonsmink. Om den appliceras under ögonbrynen, i ögonens inre hörn, och precis ovanför dem, ser ögonen större och bredare ut.

Pudret Glamour Glow från Kryolan finns i följande fem nyanser: Plush Peach, Natural Tan, Salsa, Blush Mauve och Pale Tan. Den sista kännetecknas av sina strålande egenskaper, medan de andra är klassiska highlighters.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Hur man målar läpparna med Shine Lover från Lancôme

lör jul 23 , 2022
Läppstiftet Shine Lover från Lancôme finns i femton olika nyanser. De är egentligen olika nyanser rosa, rött, orange och brunt. Tillverkaren har namngett läppstiften enligt följande: O my rouge, Amuse-bouche, Unconventional, Twisted Beige, Brun de Coquette, Spontanée, Eclat de rose, BC-Beigé, Effortless Pink, Insta-rose, French Sourire, Electrisante, Inattendue, Fuchsia in […]