Lashcode – en otroligt bra mascara!
av VIERGE
| 2088 visningar

Lashcode bäst rankade mascaraMascara Lashcode tillhör denna typ av produkter som intrigerar från första stund.

Vi är väl medvetna om det faktum att när det gäller en mascara är detta det första ögonblicket som räknas, det ögonblick när vi når fram till det; vi bedömer dess utseende genom att försöka gissa vilka löften den här små flaskan döljer. Vi skruvar bort det och undersöker borsten utan att ens vara medveten om att vi medvetet skapar den viktigaste åsikten om mascara vi håller.

Lashcode mascara kommer inte göra någon besviken. Sedan det första ögonblicket blir du charmad med den eleganta, monokromatiska, finspunna flaskan som gömmer en silikonborste med perfekt dimensioner och väl genomtänkt ergonomi som underlättar beläggning av ögonfransar av alla typer, utseende och struktur.

Lashcode är en mascara som förvånar under sminkappliceringen

Din makeup blir extremt exakt eftersom effekten av förlängning, förtjockning och ögonfransseparation kan uppnås på ett mirakulöst snabbt sätt. Lashcode gör beläggning av ögonfransar det rena nöjet utan att tvinga oss att göra ändringar.

den mest populära mascaran LashcodeBorsten med elliptisk form, tillräcklig flexibilitet och tätt anordnade borstar når varje ögonfrans, tar även de exceptionellt korta och täcker dem alla med mascaran, lämnar varken fläckar eller flagen på ögonlocken. Lashcode-borstens ergonomi gör att ögonfranslinjen blir intensivt svart och förtjockad eftersom utseendet vinner djupet. Att äga i elliptisk form underlättar borsten att applicera oavbruten smink till övre och nedre ögonfransar. Det når de mest problematiska ställena, som är ögonhår och korta, flexibla och mycket tunna ögonfransar.

Lashcode är en mascara som förbättrar utseendet på ögonfransar

Detta är en hållbar mascara med perfekt sammansättningskonsistens som inte bara ger en lång livstid i makeup, men i första hand gör att ögonfransarna ser fantastiska ut. Tack vare Lashcode mascara blir ögonfransar:

  • 3 gånger längre,
  • exakt separerade och perfekt belagda från rötterna till topparna,
  • förtjockad och full av volym,
  • intensivt svart tack vare pigment med hög mättnad,
  • tät, sammetslen och elastiskt.

Lashcode vet att skönhet går hand i hand med hälsan

Därför innehåller mascara en uppsättning högklassiga naturvårdsmedel som regenererar och förskönar håret dag efter dag, vilket gör det mer elastiskt, glänsande, fullt av volym och näring. Dessutom blir ögonfransfärgen intensivare längs hela längden.

Sojashotextrakt, veteshotextrakt, baicalein och arginin är ansvariga för ögonfranssäckarnas förstärkning. Detta har i sin tur konsekvensen av att öka tillväxten av ögonfransar och motverka dess förlust. Vidare skyddas vardagliga ögonfransar mot skador eftersom de blir fuktade och släta.

Lashcode mascara kommer att göra det vanligt att se hur vacker och förförisk dina ögonfransar kan bli. Detta är en mascara som förvånar till den sista droppen. Dessutom förvånar denna skönhetsprodukt med sin tillförlitlighet i alla situationer och i alla klimatförhållanden.