Lashcode – en otroligt bra mascara!

Lashcode bäst rankade mascaraMascara Lashcode tillhör denna typ av produkter som intrigerar från första stund.

Vi är väl medvetna om det faktum att när det gäller en mascara är detta det första ögonblicket som räknas, det ögonblick när vi når fram till det; vi bedömer dess utseende genom att försöka gissa vilka löften den här små flaskan döljer. Vi skruvar bort det och undersöker borsten utan att ens vara medveten om att vi medvetet skapar den viktigaste åsikten om mascara vi håller.

Lashcode mascara kommer inte göra någon besviken. Sedan det första ögonblicket blir du charmad med den eleganta, monokromatiska, finspunna flaskan som gömmer en silikonborste med perfekt dimensioner och väl genomtänkt ergonomi som underlättar beläggning av ögonfransar av alla typer, utseende och struktur.

Lashcode är en mascara som förvånar under sminkappliceringen

Din makeup blir extremt exakt eftersom effekten av förlängning, förtjockning och ögonfransseparation kan uppnås på ett mirakulöst snabbt sätt. Lashcode gör beläggning av ögonfransar det rena nöjet utan att tvinga oss att göra ändringar.

den mest populära mascaran LashcodeBorsten med elliptisk form, tillräcklig flexibilitet och tätt anordnade borstar når varje ögonfrans, tar även de exceptionellt korta och täcker dem alla med mascaran, lämnar varken fläckar eller flagen på ögonlocken. Lashcode-borstens ergonomi gör att ögonfranslinjen blir intensivt svart och förtjockad eftersom utseendet vinner djupet. Att äga i elliptisk form underlättar borsten att applicera oavbruten smink till övre och nedre ögonfransar. Det når de mest problematiska ställena, som är ögonhår och korta, flexibla och mycket tunna ögonfransar.

Lashcode är en mascara som förbättrar utseendet på ögonfransar

Detta är en hållbar mascara med perfekt sammansättningskonsistens som inte bara ger en lång livstid i makeup, men i första hand gör att ögonfransarna ser fantastiska ut. Tack vare Lashcode mascara blir ögonfransar:

 • 3 gånger längre,
 • exakt separerade och perfekt belagda från rötterna till topparna,
 • förtjockad och full av volym,
 • intensivt svart tack vare pigment med hög mättnad,
 • tät, sammetslen och elastiskt.

Lashcode vet att skönhet går hand i hand med hälsan

Därför innehåller mascara en uppsättning högklassiga naturvårdsmedel som regenererar och förskönar håret dag efter dag, vilket gör det mer elastiskt, glänsande, fullt av volym och näring. Dessutom blir ögonfransfärgen intensivare längs hela längden.

Sojashotextrakt, veteshotextrakt, baicalein och arginin är ansvariga för ögonfranssäckarnas förstärkning. Detta har i sin tur konsekvensen av att öka tillväxten av ögonfransar och motverka dess förlust. Vidare skyddas vardagliga ögonfransar mot skador eftersom de blir fuktade och släta.

Lashcode mascara kommer att göra det vanligt att se hur vacker och förförisk dina ögonfransar kan bli. Detta är en mascara som förvånar till den sista droppen. Dessutom förvånar denna skönhetsprodukt med sin tillförlitlighet i alla situationer och i alla klimatförhållanden.

23 Comments “Lashcode – en otroligt bra mascara!”

 1. Tessa

  Jag gillar verkligen förpackningen, ser lyxig ut;)

  Svara
 2. Sophie17

  Så långvarig!!! Det är fantastiskt att sista användningen fortfarande är bra, jag menar ingen uttorkning, ingen flagning, inga klumpar.

  Svara
  • Alexandra

   Samma i början. Många mascaror efter några dagar fungerar som det borde, för precis efter att du öppnat det, är det rinnande och klumpar. Den här är bra från början.

   Svara
 3. Somnlos

  Min favoritmascara! <3

  Svara
 4. Agneta

  Effekten är otrolig. Det finns inget behov av flera lager så att fransarna skulle vara långa och täta. Staven har form som gör det möjligt att få till och med de korta ögonfransarna i ögonens hörn. Fungerar bra för mig och jag kan rekommendera den med ett gott samvete.

  Svara
 5. a.

  Det måste vara den enda mascara som tar så bra hand om ögonfransarna

  Svara
  • Offca

   Är det som 2-i-1?

   Svara
 6. SkonhetJoAnne

  Testade och jag är väldigt överraskad. Stor kvalitet och vacker, elegant flaska. Ögonfransar uttryckligen betonas och lockas. Effekten är naturlig, borsten skiljer fransarna så inga spindelben. Jag är säker på att jag håller fast vid denna produkt.

  Svara
 7. Rosa_Klanning

  Detta är min födelsedagspresent och jag var så chockad som er, att mascara är så bra. Jag visste inte ens att en sådan mascara existerade. Jag gillar att mascaran inte är vattentät och det är på ett visst sätt kvar på fransar på ögonfransarna oförändrade hela dagen. Det flagnar inte heller bort eller fläckar. Jag rekommenderar även denna mascara

  Svara
 8. Inge93

  Jag skulle dö om jag inte hade den för mig själv 🙂

  Svara
 9. Paulina

  för mig är det bara en vanlig mascara, men det är bra. fin flaska men jag föredrar traditionella borstar

  Svara
 10. Margareta

  Enastående mascara men passar inte alla fickor

  Svara
  • SkonhetJoAnne

   Det är inte den billigaste skönhetsprodukten men när man tar hänsyn till det faktum att den är väldigt slitstarkt och effektivt är inte priset så högt längre

   Svara
   • Ebba

    Det är effektivt eftersom du inte behöver tillämpa touch-ups under en dag

    Svara
 11. Dorotea97

  Det finns inte många mascaror som konditionerar fransarna. De flesta av dem dehydrerar fransar i viss utsträckning. Jag är ivrig efter att testa det 🙂

  Svara
 12. inte_en_morgonperson

  Var kanjag köpa den?? Jag har sökt efter produkten i många butiker och jag kunde inte hitta den 🙁

  Svara
  • SotLjud

   Det är tillgängligt på internet. Beställ den på den officiella hemsidan

   Svara
 13. Kendra33

  Borsten är bara lysande! Produkten appliceras jämnt och fransarna är skilda, även om du har 3 lager på 🙂

  Svara
 14. Eva

  Bra ingredienser

  Svara
 15. Gingerr

  har inte använt det än men jag skulle gärna prova om det är så bra. Fortfarande kan jag inte hitta en bra mascara.

  Svara
  • Felicia B

   Samma! Även när du tror att det äntligen är det och du hittade det perfekta, visar det sig att det torkar i mitten eller fläckar eller flagnar eller det är svårt att ta bort.

   Svara
 16. Susy

  Vackra, långa naturliga fransar. Jag är säker på att jag ska köpa nästa rör.

  Svara
 17. Emilia

  När du använder mer än två lager, är falska fransar effekten verkligen vacker. Ingen klumpning, inga klumpar. Perfektion. Bara om det var lite billigare men jag förstår att kvaliteten kostar.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Aktiverad bambukol i skönhetsprodukter - hemligheten bakom perfekt hy!

tor dec 24 , 2015
Vi känner till hårt kol, brunkol och torv. Nu är det dags för den orientaliska versionen! Bambukol är på väg att erövra den kosmetiska marknaden. Vilka egenskaper har bambukol, och varför är det en nästan oslagbar produkt? Namnet avslöjar direkt vilken växt bambukol kommer från. Alla vet att bambu, särskilt […]