Refreshing Face Mist från Bobbi Brown

lip-and-mist

På sommaren behöver huden fräschas upp, och sminket behöver fixeras. Kosmetikamärket Bobbi Brown lyckas kombinera dessa två viktiga funktioner för kvinnor. Som ett resultat av detta kan alla som älskar livlig och felfri makeup använda denna ansiktsspray. Låt oss titta närmare på hur Face Mist från Bobbi Brown fungerar i vardagen.

Face Mist från Bobbi Brown är en kosmetisk produkt som tagits fram för att föryngra, fräscha upp, vårda och återfukta huden i ansiktet, nacken och klyftan. Sprejen gör huden ljusare och ger den en skonsam och naturlig lyster. Produkten fixerar även smink och hindrar att det klumpas ihop och bleknar. Sprejen innehåller bland annat glycerin och pantothenol, som ansvarar för att återfukta huden. Produkten innehåller även kamomill, grönt te och extrakt från gurka. Dessa komponenter lindrar irritationer och gör trött ansiktshud piggare.

Face Mist från Bobbi Brown kan appliceras på två olika sätt. Den kan sprejas rakt i ansiktet, för att göra huden mer återfuktad och fräsch. Du kan även applicera den direkt på smink, för att få sminket att hålla längre än det vanligtvis skulle göra.

Face Mist från Bobbi Brown säljs i en liten, mörk flaska med en pump. Den här sortens applikator gör att det är lätt att spreja vätskan i ansiktet, från alla håll och riktningar. En flaska innehåller 100 ml av denna kosmetiska produkt.

Gör det själv – ansiktssprej

För att göra din egen ansiktssprej kommer du behöva följande: en sprejflaska (du kan hitta dem på apoteket), grönt te (antingen i tepåsar eller som löv) eller två skedar torkade lavendelblommor (de finns också på apoteket). Täck teet eller lavendeln (välj den doft du föredrar) med kokande vatten och låt det stå i 15 minuter. Sila sedan vattnet och häll det i sprejflaskan. Du kan berika lavendellösningen med en essentiell olja, medan sprejen med grönt te istället bör berikas med flera droppar C-vitamin. Båda dessa ansiktssprejer lindrar irritationer, fräschar upp huden, och ger huden och håret en fantastisk doft.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Spongy face washer - Konjac sponges

tor jul 23 , 2015
Vad är Konjacsvampen? Konjacsvampen kommer från en asiatisk perennväxt, Amorphophallus Konjac. Denna växt innehåller många vårdande och naturliga ämnen, som protein, järn, koppar, zink, och vitamin A, E, D, B1, B12 och C. Svamparna fungerar perfekt för att rengöra känslig hud. Denna produkt är dessutom biologiskt nedbrytbar och har medicinska […]