De Bästa Utdragbara Ögonbrynspennorna [5 TOPPRANKADE]

Felfria ögonbryn blir aldrig omodernt och det bästa sättet att highlighta dem är med en ögonbrynspenna. Hur väljer man bäst ögonbrynspenna? Vi har sammansatt en lista med de 5 bästsäljande ögonbrynspennorna som fått högsta betyg på internet. Utforska vår topplista och välj den som passar dig själv bäst!

1. Nanobrow Eyebrow Pencil

brynspenna nanobrow

Storlek: 1 g

Nyanser: 1 blond, 2 ljusbrun, 3 mörkbrun, 4 espresso

Recension:

Denna ögonbrynspenna med ultratunn spets skapar otroligt naturliga hårliknande streck som varar hela dagen utan behov för justeringar! Ett par strykningar med precisionspennan från Nanoil kan förvandla dina ögonbryn från formlösa och osynliga till fylliga och definierade. Den kraftfulla pigmenteringen låter dig bygga upp täckande smink. Den ultratunna spetsen ritar realistiska streck som ger dina ögonbryn en ny, voluminös look. Pennan är väldigt enkel at jobba med och garanterar att du kan lägga makeup på dina ögonbryn i några få rörelser. Nyanserna ser naturliga ut och anpassar sig till din naturliga ögonbrynsfärg. Dina bågar blir voluminösa och mer definierade. Nanobrow Eyebrow Pencil är en professionell sminkprodukt som gör dig till stylist! Produkten smetar inte eller trillar av.

➞ Hög pigmentering
➞ Vattentät
➞ Utdragbar spets
➞ Inbyggd spoolie
➞ Tunn spets
➞ Silkeslen konsistens
➞ Stor storlek

Online recensioner:

”Denna ögonbrynspenna har en mjukare formula än Benefit, ABH eller Nyx, vilket är skälet till att jag gillar den så mycket. Den går fort att jobba med samtidigt som den behåller högsta träffsäkerhet. Den glider mjukt på ögonbrynen och nyanserna matchar perfekt!”

”Jag har provat många ögonbrynspennor men återvänder alltid till Nanobrow. Den skapar vackra linjer och är inte för mjuk. När jag lägger ögonbrynen känner jag mig säker och behöver inte oroa mig över mitt smink hela dagen.”

”Jag har äntligen hittat en ögonbrynspenna som passar mig perfekt!”

”Jag var taggad på att testa denna nya produkt från Nanobrow! Äntligen en rimligt prissatt, utdragbar ögonbrynspenna av hög kvalitet!”

kan köpas snabbt på www.nanobrow.se

2. Benefit Precisely My Brow Pencil

Storlek: 0,08 g

Nyanser: 1 kall ljusblond, 2 varm guldblond, 2.5 neutral blond, 2.75 varm kastanjebrun, 3 varm ljusbrun, 3.5 neutral mediumbrun, 3.75 varm mediumbrun, 4 varm djupbrun, 4.5 neutral djupbrun, , 5 varm svart-brun, 6 kall mjuk svart, 7 kall grå

Beskrivning:

Har en skruvbar spets som du inte behöver vässa. Finns i 12 nyanser, från blond till svart, inklusive grå. Använd den supertunna spetsen för att rita ut hårliknande streck och uppnå naturligt ifyllda ögonbryn. Färgen täcker även de kortaste hårstråna från rot till spets. Denna ögonbrynspenna låter dig skapa tjocka och vackra ögonbrynsbågar. Du kan välja en standard- eller minivariant som du alltid kan ha med dig. Vegansk-vänligt recept.

➞ Minivariant tillgänglig (0,04g)
➞ Varar i 12 timmar
➞ Vattentät
➞ Utdragbar spets
➞ Inbyggd spoolie
➞ Vegansk formula
➞ Tunn spets

Online recensioner:

”Jag brukade använda Anastasia Beverly Hills Brow Wiz ögonbrynspenna och bytte till denna eftersom färgen passar mig bättre. Jag noterade också att effekten håller längre.”

”Enligt mig är detta inte den mest bekväma ögonbrynspennan att använda. Appliceringen är ganska knepig”

”Alla ögonbrynspennor för blondiner är för mörka för mig, men jag har äntligen hittat rätt nyans för mig – Cool Light Blonde. Tack, Benefit!”

3. NYX Professional Makeup Micro Brow Pencil

Storlek: 0.09 g

Nyanser: 1 taupe, 2 blonde, 3 auburn, 4 chocolate, 5 ash brown

Beskrivning:

Denna otroligt lättanvända ögonbrynspenna lyfter fram dina ögonbryns naturliga skönhet, adderar volym och skapar unika utseenden på några ögonblick. Den definerar även de kortaste hårstråna och den mjuka formulan appliceras enkelt. Den matchar din naturliga färg på ögonbrynen perfekt. Pennan ger dig möjlighet att fylla i glesheter och definiera en perfekt ögonbrynsform. 

➞ Medium hårdhet
➞ Inbyggd spoolie
➞ Tunn spets
➞ Utdragbar spets
➞ Vegansk formula
➞ Flera timmars hållbarhet

Online recensioner:

”NYX ögonbrynspenna hjälper mig att få rätt nyans och form på ögonbrynen. Applicering är superenkel. Den smetar inte heller.”

”Pennan är mjuk är välpigmenterad. Jag rekommenderar den särskilt för blondiner, eftersom det finns naturliga, ljusa nyanser.”

”Den är lite dyr med tanke på storleken på produkten.”

4. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Storlek: 0,09 g

Nyanser: 1 blond, 2 strawburn, 3 gråbrun, 4 kastanjebrun, 5 mjuk brun, 6 medium brun, 7 choklad, 8 askbrun, 9 karamell, 10 ebenholtssvart, 11 mörkbrun, 12 grafit

Beskrivning:

Denna ögonbrynspenna garanterar att din makeup håller hela dagen. Den kommer med en tunn, utdragbar spets och en inbyggd spoolie för att blanda produkten. Den är lättanvänd och resultaten uppfyller dina behov. Kamouflerar glesa områden effektivt. Finns i 12 nyanser – inklusive röd eller grafit. Vegansk-vänlig formula.

➞ Inbyggd spoolie
➞ Utdragbar
➞ Vegansk-vänlig
➞ Vaxbaserad formula
➞ Tunn spets
➞ Finns i 12 nyanser

Online recensioner:

”Jag var först skeptisk till denna ögonbrynspenna eftersom så himla många produkter varit en besvikelse mig under åren, men jag älskar ABH. Jag känner mig mycket mer självsäker nu eftersom mina ögonbryn ser naturligt fylliga ut.”

”För mig är den för vaxig och smetar under dagen.”

”Jag letade efter en ögonbrynsprodukt som inte testats på djur. Jag tycker att ABH:s ögonbrynspenna är ett av de bästa alternativen för veganer.”

5. Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil

Storlek: 0,9 g

Nyanser: 01 blond, 02 mjuk brun, 03 varm brun, 04 medium brun, 05 djup brun, 06 svart brun, 07 svart.

Beskrivning:

Maybellines ögonbrynspenna hjälper dig att kontrollera spretiga och glesa ögonbryn. Den imponerar med långvariga effekter, tunn spets och enkel applicering. Den är extremt långvarig och effektivt – detta är tveklöst en bra ögonbrynspenna. Den kommer utrustad med en mjuk spoolie för borstning och styling av ögonbrynen, vilket också fungerar fantastiskt för att blanda produkten. Färgen håller sig på ögonbrynen hela dagen lång. Vegan-vänlig formula.

➞ Finns i 8 nyanser
➞ 1,5mm spets
➞ Vegansk formula
➞ Inbyggd spoolie
➞ Tunn spets
➞ Utdragbar spets

Online recensioner:

”Jag tycker inte den är vattentät men fortfarande ett bra köp. Ett måste för alla som vill fylla i sina ögonbryn”

”Maybellines ögonbrynspenna gör jobbet fortare än andra ögonbrynspennor eftersom den har en tjockare spets, vilket å andra sidan kan vara ett stort minus för vissa”

”Jag har provat mycket bättre ögonbrynspennor, men denna är väldigt hållbar och mjuk för det låga priset.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Ungdomselixiret: Argan Oil från NANOIL

tor jun 23 , 2022
Arganoljan är ett ungdomselixir. Den ger näring, vårdar och reparerar huden på djupet samt förhindrar uppkomsten av rynkor. Den är bra för både vård av ansiktet och håret. Nanoil Argan Oil innehåller de värdefullaste ingredienserna från arganträden. Vad gör denna produkt till ett toppval? Hur använder man den? Den jämnar […]
nanoil argan oil