Var, hur, och varför bör man använda highlightern Skinflash Dior?

covers-Y0880400_082014

Highlighters är generellt sett extremt praktiska och användbara kosmetiska produkter. Med hjälp av dessa ser huden i ansiktet större, sötare, och självklart hälsosammare ut. Ögonen ser dessutom fylligare ut och du får ett mer uttryckligt ansikte. Vet du var, hur, och varför du bör använda highlightern Skinflash Dior?

Highlightern Skinflash Dior kamouflerar imperfektioner, till exempel mindre missfärgningar, ärr, brustna vener, svullnader under ögonen, och en generellt grå ton i huden. Highlightern fungerar även bra för att forma ansiktet, vilket gör att vi kan skapa en oval kontur i ansiktet. Applikatorn, en borste, underlättar användningen av denna produkt från Dior. Apropå appliceringen kan Skinflash användas både på och under en foundation, och helt på egen hand. För att få en bättre effekt rekommenderas det att vi väljer en ljusare nyans (alltså en ljusare nyans än vår egen hud). Skinflash erbjuder fyra olika nyanser att välja på: 001 Rosy Glow, 002 Ivory Glow, 003 Apricot Glow och 004 Universal Light.

Vilka delar av ansiktet bör täckas med Skinflash Dior? Du kan använda den i pannan (bara i dess mitt), näsans bro, och kindernas topp, för att få ansiktet att se smalare ut. Om du använder highlightern under ögonbrynen, i ögats inre hörn och under de nedre ögonlocken (bredvid ögonens inre hörn) kommer du öppna och förstora ögonen. För att få läpparna att se större ut kan du använda highlightern ovanför den övre läppen, särskilt på den så kallade amorbågen.

Vad bör man applicera Skinflash Dior med, och hur får man denna highlighter att smälta in? Eftersom Skinflash är formad som en marker orsakar det inga problem när du vill applicera produkten (andra highlighters behöver ofta appliceras med en sminkborste). För att få en makeup-foundation att smälta in i highlightern rekommenderas det att du använder den ovan nämnda sminkborsten, eller ett finger.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Antibakteriell gel från The Body Shop: Tea Tree Night Lotion. Hur fungerar teträdolja?

fre jul 23 , 2021
Hur uppstår bakterier i ansiktet? Om huden inte rengörs kan olika bakterier föröka sig i ansiktet. Var kommer de från? Inuti hudens porer, och på ansiktshudens yta, samlas och blandas många orenheter, till exempel damm, smuts, talg och döda hudceller. Denna blandning är en perfekt miljö för att bakterier ska […]