Topp 6 Ögonbrynspomade på Skönhetsmarknaden

Ögonbrynspomade är ett fantastiskt alternativ till ögonbrynspennor, gels, puder eller mascara. Om du känner för att ta ögonbrynsmakeup till nästa nivå är en pomada den perfekta lösningen. Kolla in de bästa brow pomades som finns på skönhetsmarknaden idag.

brow pomade ranklista

Vi har skapat en lista, särskilt för dig, med de 6 brow pomades för styling som toppar ranklistorna. Pomades som låter dig skapa perfekta utseenden för alla tillfällen. Vilken fungerar bäst?

6 TOPPLISTADE BROW POMADES PÅ SKÖNHETSMARKNADEN

Nummer 1. NANOBROW Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

Denna vattentäta pomade med mjuk texture håller dina ögonbryn på plats hela dagen utan att överbelasta dem eller klibba. Formulan boostar lyster och låter dig fylla i ögonbrynen på ett ögonblick. Produkten ser till att du snabbt kan få till ditt drömutseende och uppnå långvariga, snygga resultat. Nanobrow Eyebrow Pomade ger dig full kontroll över utseendet på dina ögonbryn. Den silkeslena texturen glider perfekt över ögonbrynshåren och adderar maximal volym. Formulan låter dig till och med imitera riktiga ögonbrynshår. En kraftig men naturlig effekt av voluminösa ögonbryn? Du kan också få det! Beroende på tillfälle kan du intensifiera effekterna och skapa både en kvällslook och en mer vardaglig, dagslook. Denna ordentligt tjocka pomadan kamouflerar glesa fläckar och ger en tredimensionell finish. Det är en favorit bland vanliga shoppare och makeupartister över hela världen. Tre steg räcker för att ge ögonbrynen en exakt och noggrann form. Skopa upp en liten mängd pomade på en borste, konturera ögonbrynen med tunna strykningar och fyll i dem försiktigt med färg. Enkelt va? Om effekten blir för kraftig är det bara att borsta bort överskott med en spoolie. Det är värt att använda denna pomade eftersom det är en fantastisk lösning för kvinnor som inte är nöjda med utseendet på sina ögonbryn. Oavsett om de är tunna och osynliga eller tjocka och ohanterbara – Nanobrows pomade skapades med alla typer i åtanke och är dessutom ett budgetvänligt val.

Mer information kan hittas på de officiella webbplats: nanobrow.se

Nummer 2. Anastasia BH Dipbrow Pomade

Denna perfekt pigmenterade pomade är tillgänglig i intensiva men naturliga nyanser. Den låter dig styla dina ögonbryn precis som du vill ha dem, utan behov för justeringar under hela dagen. Den täcker dina ögonbrynshår jämnt med en av de underbara nyanserna och en satin-finish. Produkten ser till att du inte längre behöver oroa dig över utseendet på dina ögonbryn. Du kan vara säker på att de håller sig på plats i flera timmar. För att applicera produkten med precision, använd en syntetisk borste som fungerar med den krämiga konsistensen (borste inkluderad). Börja med en liten mängd av produkten och borsta håret uppåt. Markera sen nedre ögonbrynslinje med den praktiska borsten. Blanda ut produkten med en spoolie och borsta sen ögonbrynen nedåt och markera övre ögonbrynslinje. Efter ett par användningar kommer du bemästra processen och bli din egen stylist! Den vattentäta formulan håller i alla väderförhållanden och ger dig en hållbar, snygg look i både regn och solsken. Produkten är lite dyrare men absolut ett värdigt alternativ.

Nummer 3. WBco The Brow Pomade

Denna extremt naturliga brow pomade levererar en matt finish. Den markerar och fyller i de mest spretiga och buskiga ögonbrynen. Den är enkel att applicera – täck båda sidorna av borsten med produkten och platta till dem för att få till skarpa streck. Skapa önskad form på dina ögonbryn och njut av ett spektakulärt utseende hela dagen lång. Denna pomade säkerställer att du kan få till noggrant definierade och ifyllda bryn. Den praktiska borsten separerar ögonbrynshåren och når de allra minsta hårstråna. Denna krämiga produkt imiterar riktiga ögonbrynshår och ger en naturlig finish. Du kan få till både en mjuk, subtil definition på ögonbrynen, och en mer kraftigare look. Nyanserna är kalla och ger aldrig en överdriven effekt. Denna produkt är svår att undvika.

Nummer 4. Benefit Cosmetics POWmade

Denna krämiga brow pomade med fantastisk pigmentering kan förvandla dina ögonbryn i upp till 36 timmar! Den fyller i alla luckor och glesa fläckar i några få strykningar på ett naturligt sätt. Den krämiga, lätta texturen och lättblandade konsistensen täcker ögonbrynshåren försiktigt med en vacker färg och levererar en satin-finish. POWmade är vattentät och håller bra i alla förhållanden.

Nummer 5. TARTE Frameworker Brow Pomade

Detta är en vegansk pomade för de som gillar miljövänliga produkter. Den är krämig och högpigmenterad och ger ett snyggt utseende på ögonbryn som håller i 24 timmar. Den fyller i eventuella fläckar direkt och ser till att du inte längre behöver oroa dig över utseendet på dina ögonbryn under hela dagen. Vackert markerade ögonbrynen framhäver skönheten i din blick. Produkten är fri från animaliska ingredienser och har blivit populär i hela världen. Den innehåller babassuolja som vårdar, återfuktar och ger näring åt ögonbrynen. Den mjuka texturen är enkel att applicera och ger ögonbrynen rätt form, samt kamouflerar eventuella fläckar och luckor. Tartes pomade fungerar bäst när du använder den praktiska fill service™ ögonbrynsborsten, som gör din dagliga makeuprutin så behaglig som möjligt. Produkten är enkel att använda: lägg på lite på borsten och rita en linje längs nedre ögonbrynslinje. Skapa sen tunna, hårliknande streck genom att börja från botten av ögonbrynet. Lägg till så många lager du behöver och borsta sen igenom ögonbrynen med en spoolie för att hålla dem på plats. Vill du ha perfekt form på dina ögonbryn+ Använd Shape Tape™ concealer och den vinklade precisionsborsten.

Nummer 6. Refy Brow Pomade

Inga mer spretiga ögonbryn som saknar definition. Från och med nu kommer de vara vackra, naturligt glödande och perfekt stylade! Ikoniska Refy Brows gel-pomade med en långvarig finish ger dina ögonbryn drömutseendet. Denna brow pomade blev fort en skönhetssensation i USA! På några ögonblick kan du skapa antingen en subtil eller kraftig makeup, som alltid ser snygg ut. Denna pomade låter dig ge definition till de allra tunnaste och glesa ögonbrynen som är i behov av volym. Den vattentäta formulan varar hela dagen utan behov för justeringar. Formulan levererar utmärkta effekter, fyller i ögonbrynen med naturliga nyanser och förbättrar densitet och form på ögonbrynen. Den långvariga formulan håller ögonbrynen i skick i alla förhållanden. Detta varumärke är från en av de ledande tillverkarna av makeup för ögonbryn. Och än en gång imponerar dem – en prisvärd pomade med intensiva men naturliga nyanser som levererar långvariga effekter. Den enkla användningen är också lockande. Allt du behöver göra är att applicera lite produkt på en praktisk borste och fyll i dina ögonbryn – börja från basen och fortsätt utåt. Refy Brow pomade garanterar att dina ögonbryn alltid ser felfria ut! Produkten är vegansk och fri från parabener.

Nästa artikel

Bästa Serumen för Ögonfransar - Bäst i Test. Kolla In Experternas Rekommendationer För Längre Ögonfransar!

sön maj 30 , 2021
Ögonfransvård börjar vid rötterna, så du behöver ett bra serum för att göra fransarna tjockare, längre och regenererade. Hur hittar man den bästa produkten? Här kommer en topplista över de bästa ögonfransserumen. Ett effektivt serum ger dig salongs-ögonfransar: extra långa, maximal volym och superstarka! Lägg till i din dagliga skönhetsrutin […]