Hur man målar läpparna med Shine Lover från Lancôme

Läppstiftet Shine Lover från Lancôme finns i femton olika nyanser. De är egentligen olika nyanser rosa, rött, orange och brunt. Tillverkaren har namngett läppstiften enligt följande: O my rouge, Amuse-bouche, Unconventional, Twisted Beige, Brun de Coquette, Spontanée, Eclat de rose, BC-Beigé, Effortless Pink, Insta-rose, French Sourire, Electrisante, Inattendue, Fuchsia in Paris, Plum d’audace. Förutom den självklara effekten att ge läpparna färg har läppstiftet Shine Lover från Lancôme också andra funktioner. Tack vare de noga utvalda ingredienserna och den krämliknande konsistensen kan produkten täcka läpparna noga och ge en intensiv och levande färg, återfukta och mjuka upp läpparna, och ge dem ett lysande utseende. Eftersom produkten har en bra täckning kan kvinnor som vill ha en tung och uttrycksfull sminkning behöva applicera två lager av detta läppstift från Lancôme. Själva stiftet har en vinklad form som gör det lätt att snabbt och precist applicera kosmetikan. Denna produkt från Lancôme är förslutet i ett klassiskt, vitt, litet stift med en rörlig nedre del. Vi behöver förstås vrida på den rörliga delen för att få upp läppstiftet och kunna måla läpparna med det.

Hur får vi läpparna att se större ut?

Förutom att måla läpparna med Shine Lover från Lancôme kan du använda en del andra tricks för att få läpparna att se lite större och fylligare ut. Allt du behöver är följande: en concealer som är en till två nyanser än din makeup-foundation och din hudton, en bronzer eller annan mörk kosmetisk produkt, en lipliner i samma nyans som ditt Shine Lover-läppstift, och – om du så vill – ett transparent läppglans. Använd concealern för att markera överläppen. För att vara mer precis ska du alltså markera den så kallade amorbågen. Du kan även använda concealern för att täcka hakans spets. Använd den märkare concealern eller bronzern för att måla en liten fläck under den nedre läppen och i hakans mitt. På så sätt skapar du en illusion av djup och läpparna kommer därmed se större ut. Ta sedan din lipliner och måla läpparnas konturer med den, men precis utanför läpparna. Du ska självklart inte överdriva här, utan placera linjen nära din naturliga läpplinje. Slutligen kan du applicera läppglanset.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Det bästa retinol-ansiktsserumet från Nanoil är ute nu!

tis dec 25 , 2012
Gillar du att vakna på morgonen, full av hälsa och energi? Din hud kan också kännas så, så länge du börjar behandla det med Nanoil Retinol Face Serum – den enda hudvårdsprodukten av den sorten. Det verkar medan du sover. Det förstärker alla hudens självregenererande processer som sker under natten. […]