Hur Väljer Man Bäst Brow Soap?

Letar du efter en brow soap som håller ögonbrynen på topp i timmar, men också vårdar och ger näring till håren? Du har kommit rätt! Vi har förberett en lista med våra topp 5 bästa brow soaps. Lär dig om dessa unika ögonbrynsprodukter som älskas av kvinnor runt hela världen och hitta den perfekta för dig. Vilken brow soap väljer du?

hur väljer man bäst brow soap

Den bästa brow soapen: vilken ska man välja?

En bra brow soap ersätter gels, vax, pomada och till och med laminering. Att styla ögonbrynen med tvål ger en glamorös effekt och kräver inte särskilt stor skicklighet. Borsta bara ögonbrynen med en liten mängd tvål. Det är en metod för att behålla snygg vardagsmakeup men också för att fixera ögonbrynssmink som lagts med penna, puder eller andra produkter. Brow soap hjälper dig att få till trendiga ”fluffy brows” som domineras både i modellvärlden och på internet. Vilken brow soap ska man välja? Valet är inte jättelätt… Gå efter bra ingredienser, långvarighet och en formula som inte överbelastar.

Kolla in våra topp 5 val av bästa styling soaps för ögonbryn och välj den som passar dina behov bäst.

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Storlek: 30g 

Nanobrow Eyebrow Styling Soap är den mest kraftfulla brow soapen idag. Denna unika stylingprodukter för ögonbrynen kan anpassas till alla sminktekniker. Behållaren innehåller 30g och varar väldigt länge (detta är brow soapen med allra högst volym). Den lyfter, tämjer och formar alla ögonbrynshår och ger dina ögonbryn den där fluffiga looken du alltid drömt om. Den gel-aktiga, lättapplicerade konsistensen smetar inte och ger fantastisk, hållbar stadga. Ögonbrynen blir fylliga och definierade och du får en maximal volym som varar hela dagen. Detta är en av de första produkterna som ger en effekt av laminerade ögonbryn utan att du behöver genomgå en dyr behandling. Nanobrow Eyebrow Styling Soap har skapats för alla ögonbrynstyper – från tunna, nästan osynliga, till tjocka och spretiga. Produkten är hållbar och består av högkvalitativa ingredienser. Glycerin, som är basen i formulan, adderar inte bara volym utan återfuktar också ögonbrynen effektivt och skyddar dem mot skator, slitage och håravfall. Nanobrow Eyebrow Styling Soap kommer med en särskilt formad borste som ger dig möjlighet att enkelt forma dina bryn precis som du vill. Den kurvade spoolien når varje hårstrå, även de allra minsta. Den lätta, gelbaserade formulan överbelastar inte känsliga ögonbrynshår. Den hjälper dig att underhålla formen på ögonbrynen hela dagen utan behov av justeringar. Produkten lämnar inte efter sig streck, vita rester, klumpar eller klibb. Applicering kräver inte vatten – du kan använda produkten direkt från burken. Den fungerar dessutom fantastiskt i kombination med andra ögonbrynsprodukter.

Mer information: nanobrow.se

Fördelar: naturliga ingredienser, design, enkel applicering, behöver inte blandas med vatten, praktisk paketering, precisionsborste, återfuktande formula, varar i timmar, lämnar inte efter sig vita rester, klumpfri finish.

Nackdelar: -.

2. Lash Brow Soap Brows

Storlek: 25g

Lash Brow Soap Brows förbättrar ögonbrynen och fixerar formen i timmar. Gel-vax formulan ger kraftig stadga. Tvålen håller håren på plats hela dagen utan att du behöver justera. Den är designad för att hantera de mest svårhanterliga ögonbrynen. Den fungerar bra med tjocka och ostyriga ögonbrynshår. Formulan i Lash Brow Soap Brows innehåller doftämnen, vilket enligt tillverkaren, berikar appliceringen av produkten med en behaglig doft. Tvålformulan behöver inte blandas med vatten. Produkten är djurvänlig, lämplig för veganer och innehåller 96% naturliga ingredienser.

Fördelar: bra storlek, återfuktande formula, behöver inte blandas med vatten, varar i timmar, klibbfri, lämnar inte efter sig vita rester.

Nackdelar: -.

3. Lamel Insta Brow Fixing Soap

Storlek: 13g

Lamel Insta Brow Fixing Soap vårdar ögonbrynshåren och hjälper att sätta en elegant look i timmar. Den ger ögonbrynen ett snyggt utseende och adderar volym för en fluffig effekt. Den transparenta formulan fungerar bra med andra sminkprodukter – från pennor till ögonbrynspuder. Den gel-aktiga konsistensen appliceras enkelt på ögonbrynen. Lamel Insta Brow Fixing Soap låter dig styla ögonbrynen i önskad form och riktning. Den ger ögonbrynen lyster, definition och volym. Tvålen kommer med en spoolie med kurvad spets.

Fördelar: inga vita rester, klumpfri formula, bra design, praktisk paketering, precisionsborste.

Nackdelar: sämre hållbarhet, behöver blandas med vatten

4. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Storlek: 8g

Anastasia Beverly Hills brow soap med sin vaxliknande konsistens används för att styla och forma ögonbrynen. Vaxet ger medium-stadga men lyfter och håller ögonbrynen på plats för en fluffig och fjäderaktig look på ögonbrynen. Den levererar mellanstark men naturlig stadga. Den håller sig på ögonbrynen i upp till flera timmar. Trots den lite tyngre, vaxiga konsistensen, behöver tvålen inte blandas med vatten. Den ger en omedelbar effekt av lyfta ögonbryn. Bra för tunna, glesa ögonbryn. Produkten är djurvänlig och vegansk. Den vattenbaserade formulan är fri från ingredienser som täpper igen porerna, parabener och oljor. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax Soap kommer i en snygg guld-rosa paketering.

Fördelar: naturliga ingredienser, enkel applicering, praktisk paketering, fantastisk design, återfuktande formula, behöver inte vatten

Nackdelar: sämre hållbarhet, liten storlek

5. West Barn Co. Soap Brow

Storlek: 25g

Denna unika brow soap har nått popularitet tack vare dess mångsidighet och att den fungerar med alla typer av ögonbryn. West Barn Co. Brow Soap hjälper dig att styla ögonbrynen precis som du vill. Denna brow soap har blivit utvald av makeupartister på grund av dess återfuktande ingredienser som vårdar hud och ögonbryn. Den består av 100% naturliga ingredienser. Tillverkaren garanterar återfuktade ögonbryn och hy med långvarig stadga. Den är inte lika kraftfull som föregående tvål men har liknande egenskaper: den mjukar upp, fixerar och håller ögonbrynen på plats.

Fördelar: stor storlek, naturliga ingredienser, bra design, praktisk paketering, återfuktande formula.

Nackdelar: lämnar efter sig vita rester, torr konsistens, behöver blandas med vatten, sämre hållbarhet.

Nästa artikel

Kolla in de 5 Bästa Ansiktsserumen för Rosacea-Benägen Hud

sön nov 7 , 2021
Letar du efter ett ansiktsserum som motverkar rodnad och ådernät? Du har kommit rätt! Här är den senaste listan över de bästa rodnadsreducerande ansiktsserumen som rekommenderas av hudspecialister och konsumenter över hela världen. Alla hudvårdsprodukter nedan har skapats med de bästa ingredienserna och har bevisats leverera snabba resultat. LÄS VIDARE FÖR ATT SE DE […]