Bästa Serumen för Ögonfransar – Bäst i Test. Kolla In Experternas Rekommendationer För Längre Ögonfransar!

Ögonfransvård börjar vid rötterna, så du behöver ett bra serum för att göra fransarna tjockare, längre och regenererade. Hur hittar man den bästa produkten? Här kommer en topplista över de bästa ögonfransserumen. Ett effektivt serum ger dig salongs-ögonfransar: extra långa, maximal volym och superstarka! Lägg till i din dagliga skönhetsrutin och vårda dina ögonfransar.

RANKING ÖVER DE BÄSTA ÖGONFRANSSERUMEN

  • Hur får man ögonfransarna att växa fort?
  • Vilken är den bästa metoden för ögonfranstillväxt?
  • Vilka ögonfransserum rekommenderar ni?

Du ska få alla svar till de vanligaste frågorna på internet relaterade till ögonfransar! Här kommer vår pålitliga topplista över de bästa ögonfransserumen.

Plats 1. NANOLASH Ögonfransserum

Ranklistan över ögonfransserum börjar med den bästa på marknaden. Först plats går tveklöst till Nanolash Eyelash Serum. Detta populära ögonfransserum rekommenderas ofta för sin effektivitet och snabba resultat. Fyra veckor är allt som krävs för snygga, långa och tjocka, friska ögonfransar. Nanolash serum gör fransarna vackra och starka och garanterar att de blir bortskämda. Det är en väldigt effektivt produkt som förfinats ned i minsta detalj, är säker för ögonen och har en utmärkt, kort ingredienslista. Extrakt från ögontröst vårdar både ögonfransar och området kring ögonen. Nanolash är det bästa ögonfransserumet med de absolut bästa resultaten som du uppnår på nolltid.

Plats 2. LASHCODE Ögonfransserum

Ännu ett välkänt och ofta rekommenderat ögonfransserum. Välj detta om du gillar växtbaserad vård av ögonfransarna. Lashcodes serum innehåller 3 extrakt från soja, vetegroddar och baicalein, som stöttas upp av naturlig aminosyra (arginin) och ett peptid-komplex som bidrar till tjockare och längre ögonfransar. Formulan i Lashcodes serum är imponerande och ger otrolig prestation. Lashcode Eyelash Serum är ett fantastiskt sätt för att få vackra, läckra och långa ögonfransar på bara 4 veckor!

Plats 3. Revitalash Ögonfransserum

Detta serum för längre ögonfransar har länge varit på marknaden och har därför en stabil plats i listan. Är detta det bästa ögonfransserumet? För många är det ett av de bästa. Resultaten uppnås av regelbundenhet och tålamod, men belöningen i form av längre ögonfransar är definitivt uppnåelig. Ögonfransserumet från Revitalash kommer i olika storlekar, där 1 ml-storleken snarare är en reseportion än en hel behandling. Du behöver mycket mer serum och längre behandlingsprocess för att faktiskt få längre ögonfransar. Tyvärr är produkten väldigt dyr. BioPeptin Complex står för serumets fantastiska prestanda och stimulerar folliklarna för att bidra till att ögonfransarna växer.

Plats 4. Xlash Ögonfransserum

Detta är ett bra ögonfransserum som en gång var väldigt populärt. Resultaten är tillfredsställande, men effekterna beror till stor del på skicket på dina ögonfransar. Därför är det viktigt att ha tålamod när man använder detta ögonfransserum: effekterna kan dröja flera veckor, så var inte besviken om du valt detta ögonfransserum: använd det regelbundet och systematiskt för att i sinom tid uppleva att ögonfransarnas färg och utseende förbättras. Pantenol och biotin ansvarar för att stärka ögonfransarna. De har vårdande egenskaper och skyddar ögonfransarna från skador.

Plats 5 – FEG Ögonfransserum

Vår ranklista över de bästa ögonfransserumen hade inte varit komplett utan berömda FEG-serumet, som har funnits på skönhetsmarknaden i flera år. Detta billiga ögonfransserum dominerade skönhetsmarknaden på grund av sitt pris. Men ger det bra resultat och fungerar lika bra som andra produkter för att få längre ögonfransar? Idag är produkten inte lika rekommenderad som förr. I jämförelse med andra, bättre ögonfransserum, har den inte riktigt lika bra effektivitet. Serumet är dock bra när det kommer till att reparera och regenerera svaga ögonfransar. Vid regelbunden användning blir hårstråna vackrare, starkare och ordentligt vårdade. Det tar några veckor innan du märker skillnad.

Vad skadar ögonfransarna och hur tar man hand om dem?

Ögonfransarna påverkas av många faktorer som kan både skada och förbättra dem. De fördelaktiga faktorerna inkluderar näringsgivande ingredienser från produkter och vitaminer från kost. Tyvärr finns det många faktorer som skadar ögonfransarna. Dessa inkluderar:

  • olämpliga smink- och sminkborttagningsprodukter,
  • skadliga miljöfaktorer, exempelvis smog, kyla och hetta,
  • dåligt utförda skönhetsbehandlingar (ögonfransförlängningar eller lamination)
  • man använder inte ögonfransserum,
  • ögonfransserum från opålitliga tillverkare.

Ögonfransvård – vad ska man använda?

Ögonfransar är hår, och bör därför vårdas på liknande sätt. Vitaminer, mineraler och fettsyror är bra att använda. Förse ögonfransarna regelbundet med kost, men kom ihåg att det inte räcker med en bra diet för att vårda ögonfransarna ordentligt. Därför är det smartast att ta hand om ögonfransarna med en lämplig produkt som ett bra ögonfransserum. Detta är ett fantastiskt sätt för att både regenerera, stärka och få längre ögonfransar. Det är bara friska, starka ögonfransar som ser snygga ut, och ett bra ögonfransserum är en lösning på flera besvär med ögonfransarna. Förhoppningsvis har ovanstående topplista över de bästa ögonfransserumen varit till nytta så att du kan välja det ögonfransserum som passar dig bäst.

Nästa artikel

Naturligt Vackra Ögonbryn - Upptäck Nanobrow Lamination Gel

fre jul 23 , 2021
Naturligt Vackra Ögonbryn – Upptäck Nanobrow Lamination Gel Ett ögonbrynsgel med precision som levererar en laminerings-effekt? Du har kommit helt rätt. Nanobrow Lamination Gel definierar även de mest spretiga ögonbrynshåren och lyfter fram deras naturliga skönhet. Kolla in hur det fungerar! Nanobrow Lamination Gel:  stylar och definierar ögonbrynens naturliga form, […]
bästa ögonbrynsgelet nanobrow