Nanobrow Lamination Kit. Bli ett proffs på brynlaminering hemma!

Brynlaminering hemma? Innan du påstår att det är orealistiskt, läs artikeln nedan. Det kommer att ta dig mindre än 2 minuter att läsa den och du kommer att lära dig hur du enkelt och säkert kan utföra brynlyft och lamineringsbehandling och njuta av perfekt formade bryn i flera veckor! Du kommer också att ha en chans att upptäcka ett rekommenderat brynlaminering kit: Nanobrow Lamination Kit.

Vad är ögonbrynslaminering behandlingen till för?

Brynlaminering är en behandling utformad för att sätta och styla dina bryn i mer än bara en dag. Laminerade ögonbryn kommer inte att tvättas bort under kvällens makeupborttagning. När den väl har formats kommer din ögonbrynslook att hålla i flera veckor och håller dina ögonbryn stilade och vackert skulpterade från skymning till gryning.

Allt du behöver för ögonbrynslaminering – Nanobrow Lamination Kit.

Gå in på www.nanobrow.se och se hur enkelt brynlaminering kan vara

En bra lamineringssats för bryn – vilket ska man välja?

En bra lamineringssats som du enkelt kan använda hemma måste vara ordentligt förberedd. Det bör absolut inte överväldiga dig med antalet lösningar och flaskor eller komplicerade instruktioner. Därför kommer detta brynlaminering kit verkligen att tilltala dig! Nanobrow Lamination Kit skapades för brynlaminering hemma, även om dess höga kvalitet och utmärkta resultat efter laminering gör det också mycket populärt i professionella skönhetssalonger. Den eleganta lådan innehåller:

  1. BRYN LIM – Brynlim (7 ml / 0,24 fl oz).
  2. LIFTING SOLUTION StepOne Lifting lotion (5 ml / 0,17 fl oz).
  3. FIXERINGSLÖSNING StepTwo Fixer (5 ml / 0,17 fl oz).
  4. EN UPPSÄTTNING NÖDVÄNDIGA BORSTAR OCH APPLIKATORER

Nanobrow Lamination Kit. Laminera dina ögonbryn hemma steg för steg

  1. Ta bort din makeup med en oljefri micellär sminkborttagning.
  2. Använd applikatorn från satsen för att applicera limmet (BROW GLUE-flaskan) på dina ögonbryn. Håll produkten på i 25-50 sekunder.
  3. Ta en ren borste ur satsen och applicera steg 1-produkten på ögonbrynen. Borsta dina ögonbryn i önskad riktning för att fixera formen. Låt verka i 5-8 minuter. Torka av den med en torr bomullsrondell.
  4. Ta en ren applikator och applicera Steg 2-lösningen på ögonbrynen. Borsta hårstråna och ge dem önskad form. Lämna det specifika på ögonbrynen i 5-8 minuter. Ta bort med en fuktig bomullstuss.

Till sista borsta till sist försiktigt igenom dina bryn med en spoolie borste och njut av effekten. Grattis – du har precis laminerat dina ögonbryn!

Hur länge håller ögonbrynslamineringen med Nanobrow ?

Gör-det-själv ögonbrynslaminering med Nanobrow Lamination Kit tar cirka 15-20 minuter, och resultatet håller på brynen i 6 till och med upp till 8 veckor. Det är två månader av vackert stylade och perfekt formade ögonbryn, precis som du drömde om.

Nanobrow Lamination Kit – hur många applikationer räcker det till?

Nanobrow Lamination Kit är mycket effektivt. Det räcker till ca 10-12 lamineringsbehandlingar. Det är mer än ett år med perfekt formade och vackert stylade ögonbryn! Det är värt att nämna att brynen efter lamineringsbehandlingen har en annan hårstruktur, vilket gör att de ser tjockare och fylligare ut. De ser skulpterade och super eleganta ut. Det faktum att du inte behöver styla dem varje dag eller applicera något smink ger dig stor komfort dagligen. Du vaknar helt enkelt med vackra, läckra ögonbryn varje dag!

Var kan man köpa Nanobrow Lamination Kit?

Det snabbaste och bekvämaste sättet att köpa det är att beställa från www.nanobrow.se. Vi önskar dig en bra shoppingupplevelse!

Nästa artikel

De Bästa Utdragbara Ögonbrynspennorna [5 TOPPRANKADE]

ons jun 15 , 2022
Felfria ögonbryn blir aldrig omodernt och det bästa sättet att highlighta dem är med en ögonbrynspenna. Hur väljer man bäst ögonbrynspenna? Vi har sammansatt en lista med de 5 bästsäljande ögonbrynspennorna som fått högsta betyg på internet. Utforska vår topplista och välj den som passar dig själv bäst! 1. Nanobrow […]