Tunna och Glesa Ögonbryn? Välj Nanobrow Eyebrow Pomade!

Upptäck unika Nanobrow Eyebrow Pomade och lägg perfekt ögonbrynsmakeup – även om dina ögonbryn är glesa och tunna! Tack vare dess krämiga formula och hållbara finish, kan du enkelt skapa snygga ögonbrynsstilar och förhöja din naturliga skönhet. Uppnå din drömform på ögonbrynen med denna vattenfasta pomade.

ögonbrynspomada nanobrow

Hur fungerar Nanobrow Eyebrow Pomade?

  • Kamouflerar luckor och fyller i glesa områden för att ge voluminösa ögonbryn ifyllda med intensiv färg
  • Låter dig rita hårliknande streck som liknar riktiga ögonbryn
  • Stärker ögonbrynen och adderar lyster samt vårdar dem.

Nanobrow pomade är ett fantastiskt alternativ för alla som vill ha definierade och fylliga ögonbryn med perfekt form. Med rätt nyans och finish kan du få till flera olika sminkningar som passar din stil – till vardags eller kväll.

Om du vill ha definierade, tjocka och symmetriska ögonbryn är Nanobrow Eyebrow Pomade precis rätt produkt för dig. Du kan använda denna mångsidiga ögonbrynsprodukt för att fylla i glesa områden och luckor i ögonbrynen, skapa naturlig makeup och definiera dina ögonbryn antingen kraftigt eller subtilt. Produkten ger dig möjlighet att rita hårliknande streck eller fylla i hela ögonbrynen med färg.

bästa ögonbrynspomade recensioner

Varför välja Nanobrow Eyebrow Pomade?

Vissa ögonbrynspomades på marknaden levererar en överdrivet matt finish och har torr konsistens, medan andra är väldigt feta och ohållbara. Nanobrows pomade är en vattentät produkt för daglig ögonbrynsstyling, vilket vårdar ögonbrynen ytterligare. Basen består av karnaubavax, ett naturligt, växtbaserad vax som återfuktar ögonbrynen och adderar glans. Tack vare innehållet av lindrande vit lera är Nanobrows ögonbrynspomade också snäll mot känslig och problematisk hud.

Nanobrow ögonbrynspomade kommer i 3 olika nyanser för att se till att du hittar den som passar dina ögonbryn bäst, från blonda till bruna. Det är viktigt att välja en nyans som matchar dina naturliga ögonbryn bäst. Om du är osäker på vilken du ska välja – välj gärna en nyans som är aningen ljusare än din naturliga ögonbrynsfärg.

Nanobrow Eyebrow Pomade -vattentät ögonbrynspomada

Finns i färger: 

Hur fyller man i ögonbrynen med Nanobrow Eyebrow Pomade?

  1.  Kamma ögonbrynen med en spoolie eller kam.
  2.  Använd en vinklad borste för att applicera ögonbrynspomade. Definiera formen på övre och nedre ögonbrynslinjer.
  3.  När du fyller i ögonbrynen med färg – lägg på produkten i form av korta strykningar med borsten och följ hårets utväxtriktning – detta ger dig en mer naturlig look. Kom ihåg att börja med en liten mängd produkt och addera bara mer vid behov.
  4. Avlägsna överflöd av pomade med en kam eller spoolie.
  5.  Fixera slutligen din ögonbrynsmakeup med en klar gel. Detta hjälper att hålla pomaden på plats hela dagen och adderar volym till dina ögonbryn.

Nanobrow Eyebrow Pomade – var köper man den? Du hittar den på nanobrow.se

Nästa artikel

Nanobrow Shape Mascara - börja sätta trender inom ögonbrynssmink!

sön mar 31 , 2019
Gör du ditt bästa för att följa nyheter inom skönhetsbranschen och hålla dig uppdaterad om de senaste trenderna? Varför inte skapa trender i stället för att upprepa dem? Om du letar efter mångfald när det gäller smink och moderiktiga, framhävda ögonbryn är din grej, är det dags för dig att […]
basta Ögonbrynsmascara