Sommarens skydd – makeup-bas och SPF 50 från Mac: Prep + Prime Face Protect

prep-prime-double-shot-1

Sommaren är snart här! Det är hög tid att vi tar hand om huden i ansiktet och förbereder den för solstrålarnas varma välkomnande. Hur gör vi detta? Jo, allt du behöver är en makeup-bas med ett högt solskyddsfilter. Det du söker finns lyckligtvis i Prep + Prime Face Protect SPF 50 från kosmetikamärket MAC.

Vad är poängen med att använda två olika kosmetiska produkter i ansiktet på sommaren? En solskyddskräm med UV-filter och en makeup-bas kommer definitivt att rinna längs ansiktet direkt efter appliceringen. Istället för att utsätta ansiktet för flera lager kosmetika rekommenderas det istället att du bara använder en kosmetisk produkt, med dubbla funktioner. Prep + Prime Face Protect SPF 50 från MAC fungerar inte bara som en makeup-bas, produkten skyddar också ansiktet från solstrålarna.

Den stora fördelen med Prep + Prime Face Protect SPF 50 från MAC är att den passar alla hudtyper. Kosmetikan gör huden mattare, jämnar ut hudtonen, och förbereder den för den kommande appliceringen av foundation. Produkten fungerar lite som en solkräm, eftersom den har ett filter med SPF 50. Det är ett ganska högt UV-filter, och det räcker gott och väl för att skydda ansiktshuden från solstrålarna. Produkten består dessutom av två olika filter: kemiskt och mineral, i form av zinkoxid. Vilka fördelar har ett UV-filter? Till att börja med skyddar det huden från rynkor, solfläckar och solbränna. Solskyddet gör också att rätt mängd sol kan penetrera huden, vilket ger kroppen möjlighet att producera D-vitamin.

Denna kosmetiska produkt säljs i en svart, glittrig låda. Makeup-basen finns i en plastförpackning med lock i botten. Prep + Prime Face Protect SPF 50 står på locket, och därför kan resterna enkelt rinna neråt, vilket i sin tur gör att du enkelt kan få ut allt ur flaskan. Med andra ord kommer makeup-basen inte att gå till spillo. Förpackningen är elastisk nog att kunna klippas av på mitten (till exempel med en sax) för att du ska kunna få ut de absolut sista dropparna av denna kosmetiska produkt från MAC. En flaska Prep + Prime Face Protect SPF 50 innehåller 30 ml.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Nästa artikel

Återfuktande foundation Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 från La Prairie

tor jul 23 , 2015
Skin Caviar Concealer Foundation SPF 15 från La Prairie ger dig en matt makeup-yta och ger ansiktet ett naturligt utseende. Den skapar ingen maskliknande effekt, framhäver inte rynkor, och gör inte torra, exfolierade hudceller mer synliga. La Prairies kosmetiska produkt kan dessutom kamouflera alla imperfektioner, till exempel pigmentmärken, mörka cirklar […]