Kan du lyfta och laminera dina ögonfransar hemma? Med Nanolash Lash Lift Kit är det möjligt!

Franslyft och franslaminering - Nanolash Lash Lift Kit

Det går inte att förneka att ögonfransar ger ögonen den vackraste inramningen. Men naturliga fransar imponerar vanligtvis inte med sin längd och tjocklek. Det är därför det är värt att uppmärksamma icke-invasiva behandlingar som kan förändra deras tillstånd på ett exceptionellt naturligt sätt. Ögonfranslyft och laminering är mer populärt än någonsin nuförtiden. Med Nanolash Lash Lift Kit kan du laminera dina ögonbryn hemma.

Franslyft och franslaminering – vad består behandlingen av?

Ögonfranslyft och laminering är en komplett, icke-invasiv behandling som hittills endast erbjudits av professionella skönhetssalonger. Under behandlingen behandlas fransarna med specialprodukter som tränger djupt in i fransarnas struktur. Efter ögonfranslyft och laminering ser fransarna inte bara böjda, längre och tjockare ut, utan också djupt vårdade. 

Dessutom används speciella tillbehör, inklusive silikonstavar i olika storlekar. De används för att göra fransarna lämpligt böjda. Behandlingen i sig är inte särskilt tidskrävande, även om den utförs i en professionell skönhetssalong kan den vara ganska dyr.

Av den anledningen kan kvinnor som drömmer om att få samma effekt som i en salong utan att lämna hemmet välja Nanolash Lash Lift Kit. Detta kit för franslyftning och laminering i hemmet ger spektakulära resultat.

Vad innehåller Nanolash Lash Lift Kit

Vad innehåller Nanolash Lash Lift Kit?

Lamellpaketet från Nanolash är en komplett produkt som levereras i ett estetiskt tilltalande paket. Det gör att du kan utföra så många som 10 franslamineringar på egen hand utan problem. Framtida användare behöver inte ha någon tidigare erfarenhet.

Satsen innehåller 3 produkter – 10 0,5 milliliters dospåsar. De är märkta med löpande nummer, vilket säkerställer rätt appliceringsordning. Dessutom innehåller satsen även andra tillbehör som Lift Lash Glue och silikonstavar. Allt detta är tillräckligt för att utföra franslaminering själv.

Du kan vara säker på att effekten, beroende på dina fransars ursprungliga tillstånd, kan vara i upp till 8 veckor. Det betyder att du inte behöver någon ögonfransböjare, och i vissa fall kan du till och med skippa din mascara.

Hur gör man en franslyftning själv hemma med Nanolash-kitet?

Kitpaketet levereras med enkla och tydliga instruktioner för användning. Den som bestämmer sig för att laminera och lyfta sina ögonfransar med Nanolash-kitet bör förbereda sina ögonbryn i förväg. En fullständig sminkborttagning bör utföras och fransarna måste vara torra. Använd sedan plåstren för att separera de nedre fransarna från de övre, och använd limmet för att fästa stavarna i önskad storlek. Därefter:

  • Applicera produkterna i rätt ordning: Steg 1, Steg 2 och Steg 3;
  • var och en av dem måste appliceras ca 1 millimeter från fransraden och lämnas i 7-10 minuter;
  • Innan nästa produkt appliceras måste den föregående avlägsnas med ett vått eller torrt verktyg.

När franslyftet är klart tar du helt enkelt bort silikonstavarna och kammar igenom fransarna. Som du kan se krävs det inte mycket för att få samma effekter som i en salong på ett naturligt och enkelt sätt.

När bör man utföra franslyft och laminering hemma?

Det finns ingen specifik tidpunkt då det faktiskt är bäst att använda lash lift och lamineringskitet från Nanolash. Det fungerar bra för alla vars ögonfransar är:

  • tunna och glanslösa;
  • raka och korta;
  • inte i bästa skick – Nanolashs ögonfranslyftande produkter är tillverkade av naturliga ingredienser med vårdande egenskaper;
  • svåra att styla med en ögonfransböjare eller ens mascara.

Med Nanolash Lash Lift Kit kan du helt förändra ditt utseende på några minuter och spara tid på din dagliga makeup-rutin. Dessutom kan du ge näring åt fransarna effektivt och återställa deras tidigare glans. Det är värt att prova själv och laminera dina fransar hemma. Effekterna av denna behandling kommer garanterat att överraska dig och kommer att pågå under lång tid.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *